HP tarjoaa koulutusta ja Indigo-webinaareja

27.5.2020 11:31Uutiset » Tuotteet ja palvelut
USA:ssa ja Saksassa toimiva Spoonflower-yritys käyttää HP Stitch -tekniikkaa kustomoitujen kasvomaskien valmistamiseen. Kuva: HP.

HP tarjoaa koronakriisissä asiakkailleen ilmaista koulutusta ja tietoa webinaarien muodossa. Indigo-painokoneiden operaattoreille on tarjolla online-koulutusta ammattitaidon parantamiseksi. Koulutusta järjestetään erikseen eri laitteille. Touko-kesäkuussa on useita Indigon käyttäjille suunnattuja live-webinaareja, joita järjestetään yhdessä käyttäjäorganisaatio Dscoopin kanssa.

Webinaarien aiheina ovat kaupallinen painaminen, etiketit, joustopakkaukset ja taivekartonki. Televisiolähetysten tyylisissä tapahtumissa Indigo-asiakkaat ja asiantuntijat jakavat kokemuksiaan ja tietojaan.

Operaattorien koulutus tapahtuu Learn With HP -järjestelmässä ja niihin ilmoittaudutaan opetusportaalin kautta.

HP tarjoaa nyt myös ilmaisia PrintOS-sovelluksia elokuun alkuun asti. PrintOS on pilvessä toimiva tuotantojärjestelmä, joka sisältää paljon applikaatioita, palveluja, ideoita ja valmiita design-tiedostoja. Niiden käyttöön löytyy myös online-koulutusvälineitä.

HP tukee tiedotteen mukaan asiakkaitaan koronakriisin voittamisessa. Yhteistyöllä on saatu aikaan tuotteita ja palveluja, joilla autetaan hoitohenkilökuntaa heidän työssään ja vähennetään viruksen vaikutuksia yhteiskunnassa.

Share: