HP laajentaa vähittäismyynnin tulostustuotevalikoimaansa

4.11.2010 13:53Uutiset » Tuotteet ja palvelut

HP_minilab

HP laajentaa kattavaa vähittäismyynnin tulostustuotevalikoimaansa uusilla, alan huippua edustavilla laitteilla ja ohjelmistoilla. Uutuuksien avulla jälleenmyyjät voivat tarjota asiakkailleen entistä luovempia tulostusvaihtoehtoja sekä uusia, entistä kustannustehokkaampia valokuvatuotteita.

– Vähittäismyynnin tulostuspalvelujen näkymät ovat paremmat kuin koskaan, sillä vuoteen 2013 mennessä alan liikevaihdon odotetaan nousevan 56 miljardiin euroon. Jälleenmyyjillä on nyt mahdollisuus investoida uusiin teknologiaratkaisuihin, joiden avulla ne pääsevät suoraan mukaan kasvaviin markkinoihin, kertoo Michael Diehl, Director, Retail Publishing Solutions, EMEA.

– HP vie alaa eteenpäin innovatiivisilla ratkaisuillaan, joiden ansiosta markkinoilla nähdään perinteisten valokuvatulostuspalvelujen lisäksi myös uudenlaisia, luovia tuotteita.

HP esitteli uutuuksiaan Saksan Kölnissä järjestetyillä kansainvälisillä Photokina-messuilla (21.–26.9.):

* HP Photosmart Minilab ML2000D (kuvassa) on HP:n mukaan markkinoiden nopein minilab-tulostin, jolla voi tulostaa reunattomia, sekä yksi- että kaksipuolisia valokuvatuotteita. Laitteen avulla jälleenmyyjät pääsevät tarjoamaan asiakkailleen kiinnostavia uusia valokuvatuotteita, kuten valokuvakirjoja ja onnittelukortteja.

* HP Photo Center Compact Instant Print Solution -järjestelmä on suunnattu jälleenmyyjille, joiden liiketila on rajoitettu ja joiden tulostusmäärät ovat suhteellisen pieniä. Tämän pienikokoisen ja skaalautuvan itsepalvelujärjestelmän kautta asiakkaat voivat tilata haluamansa valokuvat, suurennokset, kortit, kalenterit, yksipuoliset valokuvakirjat ja valokuva-CD:t. Valittavissa olevat paperikoot ovat 10 x 15 cm, 13 x 18 cm ja 15 x 20 cm, ja lisäksi HP Compact Instant Print -kokonaisuuteen kuuluu valinnaisena ominaisuutena suurennoksia tuottava tulostin, joka tulostaa kuvia myös 20 x 30 senttimetrin kokoisina.

* HP:n Photo Creations -ohjelmistolla asiakkaat voivat muuntaa valokuvansa erilaisiksi ammattitasoisiksi valokuvatuotteiksi kotoa käsin. Valmiit tuotteet voi joko lähettää tulostettavaksi valokuvaliikkeeseen tai ne voi tulostaa halutessaan kotona. HP:n Photo Creations -ohjelmisto on ladattu valmiiksi useisiin HP:n tietokoneisiin ja tulostimiin. Jälleenmyyjät voivat ladata ohjelmistoon oman logonsa myymälän sisäistä jakelua varten.

Monipuolinen minilab

Edistyksellisellä HP Photosmart ML2000D Minilab -tulostimella voi tulostaa huippulaatuisia valokuvatuotteita helposti ja edullisesti, myös kaksipuolisina ja reunattomina. Suorituskyvyltään ensiluokkainen HP Photosmart ML2000D Minilab on yksi markkinoiden monipuolisimmista minilab-tulostimista. Laite tulostaa jopa 55 valokuvakirjaa (335 kaksipuolista sivua) tunnissa. 10 x 15 senttimetrin kokoisia valokuvia taas tulostuu jopa 1500 tunnissa. Tehokas kuuden musteen järjestelmä takaa upean, tasaisen laadun ja tuottaa vedenpitäviä valokuvia ja suurennoksia, jotka säilyvät jopa vuosikymmeniä. HP Photosmart ML2000D Minilab -tulostimella voi tulostaa laajan valikoiman erilaisia valokuvausliikkeille kannattavia valokuvatuotteita, kuten valokuvakirjoja, onnittelukortteja ja kalentereita. Valikoimaa laajentavat myös uudenlaiset pintakäsittelyt sekä uudet tulostuskoot 9 x 13 senttimetrin koosta aina 30 x 45 senttimetrin kokoon saakka.

HP Photosmart ML2000D vähentää valokuvausliikkeiden työmäärää huomattavasti, eikä helppokäyttöinen tulostin kaipaa ylimääräisiä valmistelu- tai huoltotoimenpiteitä. Tämän myötä valokuvausliikkeiden tuottavuus paranee ja työntekijät voivat panostaa asiakaspalveluun, sillä suuret tulostusnopeudet että tulostimen vaivaton ylläpito säästävät heidän työaikaansa. Esimerkiksi kaksipuoliset sivut tulostuvat automaattisesti, eikä kenenkään tarvitse vahtia tulostusta ja kääntää sivuja käsin.

Toisin kuin perinteiset, hopeahalideita käyttävät valokuvien kehittämismenetelmät, HP:n innovatiiviset tulostusratkaisut eivät tuota haitallista, pahanhajuista kemikaalijätettä lainkaan. Ympäristöystävällisen HP Photosmart ML2000D -laitteen jättämä hiilijalanjälki onkin jopa kolmanneksen pienempi kuin perinteisillä menetelmillä, ja laite kuluttaa keskimääräisen käyttöikänsä aikana 26 % vähemmän energiaa. Tämän lisäksi HP Photosmart ML2000D kuluttaa sähköä vain kolmanneksen hopeahalidijärjestelmien vaatimasta sähköstä. Tulostimen mustesuihkupatruunat valmistetaan HP:n suljetun kierron tuotantoprosessin mukaisesti kierrätetystä muovista, eikä valokuvakirjojen sitomisessa käytetä liimaa.

Entistä enemmän valinnanvaraa

HP tarjoaa valokuvausliikkeiden asiakkaille yhä enemmän valinnanvaraa niin tuotevalikoiman kuin tilaustavan suhteen. Asiakkaat voivat tehdä tilauksensa paikallisen liikkeen HP Compact Instant Print Solution -järjestelmän kautta, josta se lähetetään sähköisesti suuren tulostuskapasiteetin liikkeeseen. Kun tuotteet ovat valmiit, ne lähetetään takaisin paikalliseen liikkeeseen, jossa tilaus tehtiin.

HP:n Photo Creations -ohjelmisto toimii linkkinä kodin ja valokuvausliikkeen välillä ja tuo kattavan tuotevalikoiman kotiovelle. Ohjelmiston avulla asiakkaat voivat nopeasti ja helposti muuntaa valokuvansa ammattitasoisiksi valokuvatuotteiksi, esimerkiksi valokuvakirjoiksi, julisteiksi, korteiksi tai kalentereiksi. Kotoa lähetetty tilaus tulostetaan paikallisessa valokuvausliikkeessä.

Tavallisesti valokuvien tulostusohjelmat suosivat vakiomallisia tulostuspohjia, mutta HP:n Photo Creations -ohjelmisto kannustaa luovuuteen. Asiakkaat voivat hetkessä luoda erilaisia taiteellisia projekteja ja yksilöidä niitä mielin määrin värikkäillä teemoilla, eleganteilla tekstiefekteillä ja monikerroksisella grafiikalla. Omia yksilöityjä tuotteitaan voi esikatsella 3D-muodossa ja luomaansa designia voi käyttää helposti uudelleen. Asiakkaille tärkeät yksilöidyt valokuvatuotteet ovat valokuvaliikkeille hyvin tuottoisia.

Lisätietoja osoitteesta: www.hp.com/go/rps/emea

Share: