Hesarin tabletissa myös kuusi aikakauslehteä

1.6.2015 07:16Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Helsingin Sanomien iPad- ja Android-sovelluksissa on julkaistu uusi digitaalinen tilaustuote, joka tarjoaa HS:n digitilauksen ohella kuusi digitaalista näköisaikakauslehteä: Glorian Ruoka & Viinin, Kodin Kuvalehden, Hyvän Terveyden, Meidän Perheen, Tiede-lehden ja HS Teeman.

Tilaukseen sisältyy myös jo ilmestyneiden lehtien kattava arkisto. Näköisaikakauslehdet ovat tarjolla alkuun Hesarin iPad-sovelluksessa ja Android tabletti- ja älypuhelinsovelluksissa. Lähiviikkoina lehdet ovat tulossa luettavaksi myös iPhone-älypuhelimiin ja tietokoneille. Helsingin Sanomien ja aikakauslehtien digitilauksen hinta on 19,90 euroa kuukaudessa.

– Markkinatutkimustemme mukaan laadukas aikakauslehtisisältö täydentää hyvin HS:n ajankohtaisjournalistista tarjontaa. Kiinnostavaa, syvällistä ja taustoittavaa sisältöä nautitaan myös digitaalisesti. Olemme tehneet jo useita aikakauslehtikokeiluja ja ajankohtaisten aiheiden koosteita tablettipalveluissamme. Tulosten perusteella uskomme, että rentouttavalle asiasisällölle on kysyntää, Helsingin Sanomien liiketoimintajohtaja Petteri Putkiranta sanoo.

Share: