Heidelberg keskittyy Drupassa integrointiin

9.12.2015 08:46Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Kuva Heidelberg.
Kuva Heidelberg.

Heidelberg lupaa esittää Drupa-messuilla yksinkertaisia ratkaisuja monimutkaiseen liiketoimintaan. Yhtiön teemana on ”Simply Smart”, mikä tarkoittaa digitalisoitua ja teollisesti toimivaa tulevaisuuden menestyvää painotaloa. Heidelberg esittelee messuilla kumppaneineen millaisilla ratkaisuilla tähän päästään.

Heidelbergin ratkaisun ytimessä on tuotannon ohjausjärjestelmä Prinect, joka integroi järjestelmät ja laitteet. Prinectin avulla voidaan yhdistää digitaalinen ja offsetpainaminen, automatisoida tuotantoprosesseja, yhdistää taustaprosessit toimintaan ja liittää painotyön ostaja työnkulkuun.
Heidelberg esittelee messuilla uutta pilvipalveluna toimivaa Prinect Portalia. Verkkotilauksiin on kehitetty Prinect Web Shop -ohjelmisto.

Yhtiön mukaan odotettu B1-koon mustesuihkukone on tulossa messuille, ja se on integroitu täysin Prinectiin. Laitetta kehitetään yhdessä Fujifilmin kanssa.

Heidelbergin uskotaan Printweek-lehden mukaan säästävän uudella toimintatavalla miljoonia euroja edellisiin messuihin verrattuna. Heidelbergin perinteisessä ykköshallissa on nyt mukana useita yhteistyökumppaneita. Lisäksi yhtiö järjestää messujen aikana matkoja Wieslochin tehtaille, jossa on esillä täydellinen laitevalikoima kaupalliseen ja pakkauspainamiseen.

Share: