Graafisen alan ensimmäinen tablettilehti

19.9.2011 11:52Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Ipad2

Print&Media on julkaissut Suomen ensimmäisen graafisen alan tablettilehden. Kyseessä on Applen iPad-alustalle luotu niin sanottu beta-versio tablettilehdestä, joka käsittelee pelkästään tämän viikon FinnGraf-messuja. Messut pidetään Jyväskylässä 22.–24.9. Tekninen toteutus on PrePress Center Oy:n käsialaa, ohjelmistona toimii yhtiön uunituore eDocker Tablet Publisher.

– Sisällön lukemiseen käytettävät kanavat monipuolistuvat koko ajan ja me haluamme pysyä kehityksessä mukana. Kun PrePress Center ehdotti meille kesällä iPad-julkaisun kokeilua, olimme heti mukana. Tässä vaiheessa täytyy muistuttaa, että lehtemme iPad-projekti on alkutekijöissään ja tuote on vielä demovaiheessa. FinnGraf-messuilla saat kuitenkin jo esimakua tulevasta, sillä PrePress Center esittelee iPad-julkaisemista osastollamme B-204. Tule katsomaan ja kertomaan mielipiteesi, kehottaa Print&Median toimituspäällikkö Jarkko Hakola.

Messuilla Print&Media julkaisee uuden version tablettilehdestä jokaisena messupäivänä.

– Teemme osastollamme myös nelisivuista paperille painettavaa messulehtistä. Sen sisältö kootaan joka päivä uudestaan iPad-lehden sisällöstä, joten synergiaa eri kanavien välillä on löytynyt välittömästi.

Tablettilehti on luettavissa iPad-laitteella osoitteessa https://pmlehti.fi/fg/. Sisältö on optimoitu Ipad-laitteelle, mutta tietokoneellakin lehteä voi selata.

Share: