Full HD Flexo -sertifikaatti Pyroll Lempäälälle

5.12.2013 09:44Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Pyroll Lempäälä on saavuttanut yhteistyökumppaninsa Marvacon kanssa pakkauspainomaailmassa tavoitellun Full HD Flexo -sertifikaatin, jonka myöntäjänä on toiminut belgialainen Esko. Tämä sertifikaatti on maailmassa neljäs laatuaan ja ensimmäinen paperipainolle myönnetty.

Full HD Flexo on uutta teräväpiirtotekniikkaa, joka esiteltiin vuonna 2012 aiemman HD Flexon kehittyneemmäksi seuraajaksi. Parannusten myötä Full HD Flexo -sertifikaatin kriteerien täyttävät painotyöt ovat murtaneet perinteisiä laadullisia raja-aitoja. Molemmat menetelmät on kehittänyt Esko.

Parannukset mahdollistavat Pyrollin mukaan esimerkiksi syväpainotöiden siirtämisen entistä helpommin joustavampaan ja tehokkaampaan fleksopainatukseen. Tämä tarkoittaa suomalaiselle pakkauspainoteollisuudelle mahdollisuuksia myös kasvavaan vientiin, koska perinteiset syväpainotalot sijaitsevat usein Keski- ja Etelä-Euroopassa.

Full HD Flexon sertifioinnin kriteerit ovat laadullisesti entistä vaativammat ja kvalifiointiprosessi kestää viikkoja, koska kriteerit vaativat useita erillisiä painotyönäytearviointeja.

Share: