Fujifilmiltä edistyksellinen painolevy

2.11.2011 13:20Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Fujifilm_Brillia HD PRO-T3

Fuji tuo markkinoille omien sanojensa mukaan aikansa kehittyneimmän painolevyn, Brillia HD PRO-T3:n. Uusi kemiaton levy tarjoaa kaikki samat ominaisuudet kuin aikaisemmatkin versiot, mutta lisäksi se hyödyntää täysin uutta Fine Particle Dispersion -teknologiaa (FPD), joka parantaa levyn suorituskykyä painokoneella merkittävästi. Brillia HD PRO-T3 poistaa tarpeen perinteisissä levynvalmistusprosesseissa vaadittuun prosessointiin, kemikaalien käyttöön, kumitukseen ja vesihuuhteluun. Se mahdollistaa painolevyn siirtymisen suoraan levytulostimelta painokoneelle kehitettäväksi.

PRO-T3 -levyn tuottavuudesta ja laadusta ei ole jouduttu tinkimään. Sitä osoittavat 1-99 prosentin resoluutio ja 20 mikrometrin stokastinen FM-rasteri. Painolevy siirtyy Fujin mukaan levytulostimelta painokoneelle nopeammin kuin koskaan aikaisemmin. Myös aikaa ja työtä säästyy, koska prosessointi- ja jälkikäsittely-yksikköjä ylläpitotöineen ei tarvita.

Huippuunsa kehittynyt

Uusi levymalli edustaa Fujifilmin tähän asti kehittyneintä painolevytekniikkaa. Siihen liittyy kolme tehokasta, optimaalisen suorituskyvyn mahdollistavaa teknologiaa.

Multi Grain (MGV) –kuurnauskäsittely on teknologia, joka parantaa vesi/väri –tasapainoa painokoneella ja perustuu alumiinilevyn päälle levitettävään mikrorakenteeseen.

Fujin ainutlaatuinen monikerrospäällyste, “multi-layer coating”, mahdollistaa puolestaan hyvin ohuiden, erilaisia ominaisuuksia tarjoavien kerrosten tekemisen. Ylin kerros säätelee hapen diffuusiota ja varmistaa sitä kautta levyn optimaalisen stabiilisuuden ja hyvän varastoitavuuden. Valoherkkä kerros parantaa levyn herkkyyttä ja tuottavuutta.

Uusi päällyste perustuu yhtiön Fine Particle Dispersion -teknologiaan, ja parantaa ratkaisevasti levyn suorituskykyä painokoneella.

Yhdessä nämä kolme teknologiaa parantavat levyn värinsiirto-ominaisuuksia, nopeuttavat painamisen aloittamista ja laajentavat kestävyyttä erilaisissa paino-olosuhteissa merkittävästi.

Levyä maahantuo ja myy KTA-Yhtiöt Oy.

Share: