Fokus Median lehtivalikoima laajenee

12.11.2014 09:52Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Sanoma jatkaa luopumistaan kohderyhmiinsä sopimattomista aikakauslehdistä. Tästä hyötyy Fokus Media, joka on ostanut jälleen lehden Sanomalta. Auto Bild Suomi siirtyy Fokus Medialle vuoden 2015 alusta.

Fokus Media Finland Oy syntyi kesäkuussa 2014, kun Sanoma myi Glorian Antiikki-, V8-Magazine-, GTi-Magazine- ja Pelit-lehdet erikoisaikakauslehtiin keskittyvälle Fokus Medialle. Yhtiön kantavia voimia ovat useat Sanomissakin työskennelleet media-alan ammattilaiset.

Tiedotteen mukaan uuden digitaalisuutta painottavan strategian mukaisesti Auto Bild Suomi tarjoaa Suomen autolehtien kunnianhimoisimmat nettipalvelut ja ilmestyy jatkossa myös entistä tuhdimpana printtilehtenä. Auto Bild Suomea tekee entinen tekijätiimi, jonka vetäjänä toimii päätoimittaja Jarmo Markkanen. Uusia tekijöitä tulee kuitenkin mukaan avustajakuntaan.

Lehden julkaisemisen mahdollistava lisenssisopimus on solmittu Axel Springer AG:n ja Fokus Media Finland Oy:n välillä alkaen vuoden 2015 alusta. Auto Bild Suomen tarkastettu levikki 2013 oli 37 615 kappaletta ja kokonaislukijamäärä netti mukaan lukien oli 144 000 henkilöä.

Share: