Flint laajentaa värien tuotantoa Venäjällä

19.8.2020 14:55Uutiset » Pakkaukset
Flint, Marvaco ja Soma esittelivät yhdessä kestävän kehityksen mukaista pakkauspainamisen ratkaisua heinäkuussa. EGP-tekniikkaan pohjautuvassa ratkaisussa käytetään Flintin värejä. Kuva: Flint.

Flint Group tekee useita investointia pakkausvärien tuotantoon Venäjällä. Niihin kuuluu uusi väritehdas Moskovan lähellä Kalugan alueella. Tehdas tulee valmistamaan uusimpia vesi- ja liuotinpohjaisia värejä kuitupakkausten ja joustopakkausten markkinoille Venäjällä ja Itä-Euroopassa.

Flint on toiminut Venäjällä jo 25 vuotta. Venäjän markkinat ovat yrityksen mukaan maailman suurimpien joukossa, ja niillä on merkittäviä kasvumahdollisuuksia. Flintin toinen tuotantolaitos Venäjällä toimii Pietarissa. Venäjän laitokset toimivat yhteistyössä Flintin Puolassa ja Ruotsissa toimivien innovaatio- ja tekniikkakeskusten kanssa.

Yritys kertoo tuovansa markkinoille useita innovaatioita tänä ja ensi vuonna. Flint Group Packaging Inks -yksikkö esittää tulevassa webinaarissa 26.8. näkemyksiä kiertotalouteen sopivien värien ja lakkojen suunnittelusta. Webinaarin järjestävät Flexographic Technical Association (FTA) ja Sustainable Green Partnership (SGP).

Elokuussa Flint lanseerasi uuden TerraCode-värivalikoiman. Se on vesipohjainen tuotevalikoima, joka on kehitetty kestäväksi vaihtoehdoksi paperin ja kartongin painamiseen. Väreissä käytetään uusiutuvia biopohjaisia raaka-aineita.

Share: