Fintra ja Finpron konsulttitoiminnot yhdistyvät

17.9.2014 08:12Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Vientikoulutukseen erikoistunut Fintra ja Finpron vientikonsultointi ovat yhdistyneet. Uusi Finnish Trade Organisation – FINTRA on nyt Suomen johtava kansainvälistymiskonsultti. Se tarjoaa yhdestä paikasta vientiosaamisen lisäksi johtamisen, viestinnän ja tietoteknologian koulutuksen sekä auttaa rahoituksen ja vientitukien hakemisessa.

FINTRA on kerännyt osaamista tuhansissa vientihankkeissa vuodesta 1919 lähtien ja se tarjoaa vientipalvelut yli 50 maassa. FINTRA keskittyy palvelemaan erityisesti pieniä ja keskisuuria vientiyrityksiä.

– Kuuntelimme yrittäjiä. He haluavat konkreettista apua kansainvälistymiseen, tuotteilleen laajemmat markkinat ja kohdemaista parhaat kumppanit. Uusi FINTRA tarjoaa nyt kaikki kansainvälistymispalvelut yhdestä paikasta, ja ketterästi, sanoo FINTRA:n toimitusjohtaja Kaisa Vikkula (kuvassa).

Yhdistynyt FINTRA on asiakkaiden mukana koko kansainvälisen kasvupolun ajan. Palvelukonseptiin kuuluvat yrityksen nykyisen markkina-aseman parantaminen, liiketoiminnan laajentaminen uusiin segmentteihin ja uusille markkinoille tai täysin uuden toimintatavan löytäminen. Suosituimpia palveluita ovat kansainvälistymisidean testaus ja partnerihaku sekä kansainvälistymisosaamisen kehittäminen.

Share: