Fazerin ja Apetitin pakkauksille menestystä kilpailussa

24.8.2015 07:23Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Fazer Alku -puurojen ja Apetitin ruokapakasteiden pakkaukset ovat päässeet loppukilpailuun arvostetussa Pro Carton ECMA Award 2015 -kilpailussa. Tuomariston mukaan näissä pakkauksissa on innovatiivisia ratkaisuja.

Tuomaristo oli tiedotteen mukaan erityisen vaikuttunut terveys- ja kauneustuotteiden sekä elintarvikkeiden tuoteryhmiin tarjotuista kilpailutöistä. Monet töistä osoittivat, että hyvä design ei välttämättä ole monimutkaista.

Fazer ja Apetit kilpailivat elintarvikepakkausten sarjassa, jossa loppukilpailuun pääsi kuusi tuotetta. Apetitin pakkausten kiitettiin tekevän elämästä helppoa, sillä ne voidaan avata yhdellä käden liikkeellä repäisynauhan avulla. Kartonki on osoittautunut erittäin turvalliseksi sekä kustannuksia säästäväksi ratkaisuksi. Apetitin pakkauksessa käytettiin Stora Enson kartonkia ja sen suunnitteli Apetit itse. Toteutuksesta vastasi AR Carton Oy.

Fazerin Alku Sadonkorjuupuuro valittiin yleisöäänestyksellä Vuoden Suomalaiseksi Elintarvikkeeksi 2015. Nyt myös pakkaus on saanut tunnustusta hyvin houkuttelevasta ulkoasusta ja käytännöllisyydestään. Hiutaleita ei ole pakattu muoviseen sisäpussiin, ja pakkaus suljetaan yhtä kulmaa painamalla. Pakkauksessa on käytetty Metsä Boardin kartonkia. Graafisen suunnittelun teki Dragon Rouge|SEK & GREY ja toteutuksen AR Carton Oy.

Lisätietoja kilpailusta: www.procarton.com

Kuva: Apetit Pakaste Oy.

Share: