Ensimmäinen asemoitava polymeerinen yliteippauskalvo Suomeen

11.3.2008 14:36Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Valmistajan vuosien kehitystyön ja Keski-Euroopan testikäyttöjen jälkeen Seri-Deco lanseeraa Suomeen Averyn (IWF) Intermediate Wrapping Filmin – markkinoiden ensimmäisen polymeerisen yliteippauskalvon Easy Apply -teknologialla.


IWF-kalvo haastaa henkilöautojen yliteippauksessa normaaliliimaiset tarrat teippaustyötä nopeuttavalla liimateknologialla. Valuvinyyleihin verrattuna IWF:n etu on puolestaan edullisempi materiaalikustannus.

IWF-kalvossa on monia teippaamista helpottavia ominaisuuksia. Ilmakanavoidun liiman ansiosta ilmakuplien poistaminen onnistuu helposti. Tarra on myös asemoitavissa ennen lopullista liimausta. Tarran rullaleveys on 152cm, jolloin henkilöauton konepelti saadaan teipattua yhdestä palasesta. Nämä tosiasiat mahdollistavat tutkitusti jopa 40 % nopeamman yliteippaustyön.
IWF-kalvo toimii myös leikkuritarrana. Puhtaaksi perkaamisen on todettu toimivan yhtä nopeasti ja helposti kuin Averyn perustarroissakin.

Vantaalainen Teippi-Z Oy testasi IWF-kalvon ensimmäisten joukossa teippaamalla sinisen Mini Cooperin mainoskäyttöön.

– Toteutimme yliteippauksen pohjan mustalla ja hopealla IWF-kalvolla ja logoteippaukset Averyn MPI 2000-tulostustarralla, kertoo Teijo Härkönen Teippi-Z Oy:stä.

– IWF tuntui käsissä paksummalta kuin muut kalvot. Toisaalta materiaali vakuutti meidät kestävyydellään kaarevien pintojen käsittelyssä. Ilmakuplia ei jäänyt ja liimatun tarran pinnasta tuli tasainen ja kiiltävä, kommentoi puolestaan Jani Aaltonen, yksi teippauksen toteuttajista.

– Ja tarran irtiperkaaminen on Averyn lupausten mukaisesti helpoin mahdollinen, jatkaa Härkönen kollegansa perään.

Lisätietoja www.seri-deco.fi.

Katso yrityksen Seri-Deco estradisivu
Share: