EFI ja 3M yhteistyössä

11.3.2008 14:05Uutiset » Tuotteet ja palvelut

EFI on ilmoittanut uudesta 3M:n kanssa yhteistyössä valmistetusta UV-värisarjasta, joka on suunniteltu käytettäväksi yhdessä yrityksen suurkuvatulostinten (Vutek QS2000 ja QS3200) ja 3M:n materiaalien kesken. Kyseessä on sarja nimeltään 3M™ Piezo Inkjet Ink Series 2800 UV.

– Uudella värillä ja 3M:n materiaalitarjonnalla tulostustalot ja heidän asiakkaansa voivat rauhallisin mielin käyttää kyseisiä tuotteita koneillamme. Ne ovat testattu ja vakuutettu 3M:n puolesta, joka on kyseisen markkina-alueen johtaja. Asiakkaat hyötyvät myös 3M:n MCS-takuusta, joka on alan vahvin takuu kattaen painotuotteiden takuun jopa viideksi vuodeksi, kertoo EFI VUTEkin markkinointijohtaja Chuck Dourlet.

3M Piezo Inkjet Ink Series 2800 UV on saatavilla seuraavissa väreissä: syaani, magenta, keltainen, musta, kevyt magenta, kevyt syaani ja valkoinen. Uutuus on EFI:n tiedotteen mukaan saatavilla heti.

EFI kertoi viime kuussa myös, että VUTEk QS2000- ja VUTEk QS3200 -suurkuvatulostimet saivat päivityksen. Nyt laitteet ovat saatavilla myös 4- tai 6-värisinä. Aikaisemmin niissä on ollut kuusi väriä ja valkoinen. Päivityksellä houkutellaan suurkuvatulostusta aloittavia yrityksiä investoimaan hieman halvemmalla kyseisiin laitteisiin. 4- ja 6-väriset konfiguraatiot ovat toki päivitettävissä kokoonpanoon, jossa myös valkoinen on mukana.

Lisätietoja www.efi.com.

Share: