Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Docus ostaa Ricohilta 15 digipainokonetta

21.3.2018 08:37Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Docuksen Sampo Karjalainen (vas.) ja Pasi Julin messuilla.

Ricoh Finland Oy ja Docus Oy tekivät Sign, Print & Pack -messuilla hankintasopimuksen, jonka mukaan Docus ostaa Ricohilta yhteensä 15 digitaalista painokonetta. Painokoneista 10 on juuri lanseerattua viiden värin Ricoh Pro C7200X -mallia ja viisi on Ricoh Pro 9110 -mallia, jonka tuotantonopeus on 130 tulostetta minuutissa.

Hankintasopimus tukee tiedotteen mukaan Docus Oy:n kasvutavoitteita digitaalisen painamisen markkinoilla. Yhtiön tavoitteena on saavuttaa vuonna 2018 Suomessa 25 % markkinaosuus digitaalisten arkkipainokoneiden markkinoista. Sopimus vahvistaa myös Ricohin markkinajohtajan asemaa Suomessa.

Docus panostaa erityisesti High Volume ja Mid Volume -tuotteisiin, joihin juuri hankitut laitteet sijoittuvat. Kaikki hankitut Ricoh Pro C7200 sarjan mallit mahdollistavat viidennen värin käytön. Toimitukset painoyrittäjille alkavat huhtikuun aikana.

Docus on Ricohin Corporate Partner, joka on keskittynyt erityisesti digitaalisiin painokoneisiin ja graafisen alan sovelluksiin sekä näihin liittyviin uusiin palveluihin. Docus tarjoaa ratkaisujaan ja palveluitaan Suomessa painoalan yrittäjille.

Share: