Cover Styl’ -sisustuskalvot Seri-Decon valikoimaan

4.11.2020 08:00Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Cover Styl’ -sisustuskalvoja on kaikkiaan yli 600 väriä ja kuosia. Kuva: Cover Styl’.

Seri-Deco laajentaa tuotevalikoimaansa lisäämällä Cover Styl’ -sisustuskalvot valikoimaansa Suomessa ja Virossa. Cover Styl’ -sisustuskalvojen valikoima tarjoaa kaikkiaan yli 600 väriä ja kuosia, joilla asiakkaat voivat toteuttaa tilauudistuksia tuomalla upeita värejä tai näyttäviä, aidonoloisia puu-, marmori, kivi-, metalli-, glitter-, tekstiili- tai nahkakuoseja sisätiloihin.

Kaikki Cover Styl’ -tuotesarjat (Wood, Marble, Stone, Metal, Glitter, Fabric ja Leather) ovat saatavilla Seri-Decosta. Seri-Decon verkkokaupassa on lähes 200 erilaista Cover Styl’ -sisustuskalvoa, jotka ovat heti tilattavissa Seri-Decon kautta nopealla aikataululla erilaisiin sisustusprojekteihin.

Cover Styl’ -sisustuskalvoja on käytetty ympäri Eurooppaa monissa mittavissa sisustusprojekteissa, kuten tunnettujen hotelliketjujen (Novotel, Radisson, Holiday Inn, Best Western, Marriott), vähittäiskauppojen (Carrefour) ja kahviloiden (Brioche Dorée) tilauudistuksissa. Näiden suurten projektien lisäksi kalvoja käytetään laajasti moniin pienempiin tilauudistuksiin kuten ovien, seinien, pöytien, vastaanotto- ja myyntitiskien sekä hissien uudistamiseen sekä yksilöllisiin sisustus- ja somistustarpeisiin.

Cover Styl’ -sisustuskalvot voidaan asentaa monenlaisille pinnoille, kuten MDF-levyille sekä puu-, alumiini- tai muovipinnoille. Ne kestävät vettä, lämpöä, kosteutta, UV-säteitä, likaa, hankausta ja säännöllistä puhdistamista. Oikein asennetuilla kalvoilla on 10 vuoden takuu halkeilua, haalistumista ja irtoamista vastaan.

Spandexin Vice Precident Leo Watson kertoo, että Cover Styl’in ja Spandexin välinen jälleenmyyntisopimus kattaa Spandexin koko myyntiverkoston Euroopassa. Suomessa ja Virossa Spandexiin kuuluva Seri-Deco toimii Cover Styl’-tuotteiden paikallisena jälleenmyyjänä. Spandexin päätös laajentaa sisustuskalvojen tarjontaa on strateginen askel, mikä korostaa sitä, että Spandex luottaa tilauudistuksissa ja sisustusprojekteissa käytettävien tuotteiden kasvupotentiaaliin Sign & Display -alan yrityksissä.

Katso yrityksen Seri-Deco estradisivu
Share: