Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Avery Dennison laajentaa tarjontaa ja tuotantoa

10.10.2019 15:42Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Avery Dennison on laajentanut tarralaminaattien tuotantoa Euroopassa. Kuva: Avery Dennison.

Kalvo- ja etikettimateriaaleja tuottava Avery Dennison on lanseerannut vuoden aikana monia uusia tuotteita ja palvelukonsepteja. Yritys laajentaa myös tuotantoaan Euroopassa. Uusi tehdas Rodangessa Luxemburgissa vahvistaa toimituskykyä ja vähentää tuotannon hiilijalanjälkeä.

Tehdasinvestointi on yksi yrityksen suurimmista viime vuosina ja maksoi 65 miljoonaa dollaria. Tehdas tuottaa paineherkkiä tarramateriaaleja.

– Investointi hyödyttää monilla tavoin Avery Dennisonia ja asiakkaitamme Euroopassa. Tuotantoverkkomme on nyt joustavampi ja voimme paremmin vasta asiakkaiden kysynnän muutoksiin. Moderni tekniikka vahvistaa tuotteiden laatua ja tuotantokykyä, sanoo Tim Presto, vice president of supply chain & operations Europe, Avery Dennison.

Avery Dennison on kehittänyt uutta liimatekniikkaa, ja Labelexpo-messuilla esiteltiin Surfas-tekniikka. Se parantaa etikettien kiinnittymistä karkeille pinnoille, kuten aaltopahviin. Tekniikka sopii erityisesti verkkokaupan ja logistiikan etiketöintitarpeisiin ja on hinnaltaan samalla tasolla kuin tavalliset aaltopahviratkaisut.

Yritys esitteli messuilla myös mm. uusia tuotteita autojen teippaukseen sekä lääketeollisuuteen ja terveydenhoitoon. Uusi kylmätuotteiden liima auttaa terveydenhoidossa ja luminesenssipäällystys on turvaratkaisu lääkepakkauksiin. Esillä oli myös digitaalinen inkjet-tuotevalikoima, joka käsittää kaikille suurimmille digitaalisille inkjet-tulostimille räätälöidyt etikettimateriaalit.

Share: