Applen myymälöistä Lexmarkin tuotteita

26.11.2009 01:00Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Tulostusratkaisujen valmistaja Lexmarkin tuotteita saa nyt myös Applen vähittäismyymälöistä sekä verkkokaupasta. Myyntivalikoimasta löytyy Lexmarkin web-yhteydellä varustettu, kosketusnäytöllinen monitoimimustesuihkutulostin Interact. Se on yksi Lexmarkin kahdeksasta uudesta langattomasta monitoimilaitteesta, jotka lanseerattiin tänä syksynä.

Interact on langaton, kolmen ominaisuuden laite, jossa on Lexmarkin uusi Vizix-tulostusteknologia, SmartSolutions-kosketusnäyttö sekä alan johtava, kolmen vuoden takuuaika. Laitteen lähtöhinta on 199 euroa.

Lexmarkin vakiovarusteena tulevan SmartSolutions-ratkaisun lisäksi Interact-monitoimilaitteessa on useita muita ainutlaatuisia ratkaisuja ja ominaisuuksia:
– iPhonen ja iPodin kosketusvalokuvatulostus – LexPrint-sovellus on saatavilla Applelta. Sovelluksen avulla voi tulostaa langattomasti suoraan iPhonesta tai iPodista Lexmark Interactiin.
– MobileMe SmartSolution – Interact on yhteensopiva Applen MobileMe-sovelluksen kanssa, ja sen avulla pääsee käsiksi talletettuihin valokuviin suoraan Interactin kosketusnäytöltä.
– Applen Uutiset RSS -syöte – Ajan hermolla pysyminen on helppoa Applen Hot News -palvelun avulla, joka näyttää uutiset RSS-syötteinä Interactin kosketusnäytöllä.

– Interact on hyvä esimerkki Lexmarkin innovatiivisista ratkaisuista ja toiminnoista, jotka löytyvät kaikista uusista vuoden 2009 langattomista monitoimilaitteista. Räätälöidyt ratkaisut sekä suora web-yhteys 4,3 tuuman värikosketusnäytöltä laajentavat tulostamisen ominaisuuksia ja kiinnostavat myös Applen asiakkaita, sanoo vähittäiskaupan myyntipäällikkö Mattipekka Kronqvist Suomen Lexmarkilta.

Interact on saatavilla hyvinvarustelluista Applen vähittäismyymälöistä. Lisätietoja: www.lexmark.fi.

Share: