Antalis myymään Epsonin suurkuvatulostimia

1.10.2013 14:06Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Antalis Oy on lisännyt valikoimiinsa vesipohjaiset Epsonin Stylus Pro -suurkuvatulostimet. Niiden lisäksi Antaliksen kautta voi tilata myös Epsonin lisälaitteita, sovelluksia ja tarvikkeita. Yhteistyö aloitettiin lokakuun alussa.

Paperitukkuri Antaliksen LFP-liiketoimintapäällikkö Mika Pölläsen mukaan yhtiön uusi aluevaltaus voi tuntua yllättävältä, mutta se on kuitenkin looginen jatko nykyiselle toiminnalle.

– Suurkuvatulostusmateriaalit ovat meillä kasvava liiketoiminta-alue, joten suurkuvatulostimet tukevat tätä toimintaa loistavasti. Kokonaisvaltainen tietämys laitteista ja niihin soveltuvista materiaaleista tulee olemaan palvelu, jota uskomme asiakkaidemmekin arvostavan.

Epsonin Kenneth Hilapieli kertoo, että yhteistyö Antaliksen kanssa parantaa Epsonin suurkuvatulostin-asiakkaiden palvelua entisestään.

– Antalis on yksi markkinoiden suurimmista suurkuvatulostusmateriaalien toimittajista. Valikoimaan lisätään nyt Stylus Pro ja SureColor T -tuoteperheiden tulostimet sekä musteet. Asiakkaamme saavat näin entistä parempaa palvelua laajan tarvike- ja tuotevalikoiman ja entistä paremman tuotetuntemuksen muodossa.

Stylus Pro -tuotesarjan suurkuvatulostimet edustavat Epsonin mukaan graafisen ja valokuvatulostuksen eliittiä. Ne käyttävät 9- ja 11-värisiä Epson UltraChrome -pigmenttimusteita, joilla saavutetaan jopa 98 % Pantone-väriavaruudesta. Stylus Pro -tulostimia on saatavilla eri kokoluokissa 24 tuumasta 64 tuumaan.

Vastikään markkinoille tuodun SureColor T -tuotesarjan suurkuvatulostimet on suunniteltu CAD-, GIS- ja POS-tulostukseen. Pigmenttimusteiden ansiosta tulosteet kestävät myös lyhytaikaista ulkokäyttöä ja nopea tulostus takaa soveltuvuuden erilaisiin tuotantoympäristöihin, esimerkiksi myymäläjulisteiden tulostukseen.

Kuva: Epsonin Stylus Pro 7900.

Share: