Antalikselta työkaluja digipainatukseen

20.2.2015 08:31Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Antalis ja Xerox ovat kehittäneet yhdessä mediamatriisin, joka näyttää Antaliksen materiaalivalikoiman soveltuvuuden Xeroxin erityyppisiin digitaalisen tuotannon laitteisiin. Matriisi perustuu Xeroxin tarkkoihin testeihin, joita tehtiin kuusi kuukautta.

Testaus tehtiin osana Antaliksen ”digital to business” eli d2b-hanketta, ja testissä oli yli 180 digitaaliseen tuotantoon soveltuvaa Antaliksen tuotetta. Xerox MCTC (Xerox Media & Consumables Testing Center) teki erittäin tarkkoja testejä, jotka mittaavat jopa 11 raja-arvoa. Näiden yli kuusi kuukautta kestäneiden testien tuloksena syntyi ainutlaatuinen Xerox-certified Media Compatibility Matrix (MCM).

Materiaalivalikoiman soveltuvuus on testattu laitteisiin Xerox iGen, Xerox Colour 800 / 1000 Press, Xerox 700 ja Xerox C75 / J75.

Matriisi on saatavana kansiona, ja siinä olevaa MCM-taulukkoa on saatavilla myös erikseen. Näiden työkalujen lisäksi Antalis on tehnyt Xerox-sovellustuotteista oman näytekirjan, josta löytyy mielenkiintoisia materiaalivaihtoehtoja tulostukseen.

Kuva: Esimerkkejä Xeroxin Nevertear-materiaalien käytöstä/Antalis.

Katso yrityksen Xerox estradisivu
Share: