Antalikselta lisää suurkuvamateriaaleja

17.4.2015 09:24Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Paperitukkuri Antalis laajentaa huomattavasti suurkuvatulosteiden materiaalivalikoimaansa. Coala-tuotesarjassa tullaan esittelemään 60 uutta tuotetta Fespa 2015 -messuilla toukokuussa. Uutuuksia tulee etenkin laminaattien, tapettien ja helposti kiinnitettävien materiaalien valikoimaan.

Antalis toi Coala-tuoteperheensä markkinoille vuonna 2012, ja se on yhtiön mukaan ollut suuri menestys. Suurkuvamateriaalien käyttö on kasvanut nopeasti, ja uudet tuotteet vastaavat Antaliksen mukaan erityisesti kasvavaan sisustustuotteiden kysyntään.

– Fespan tutkimuksen mukaan tapetit ja sisustustuotteet muodostavat nyt 66 prosenttia suurkuvatulosteiden markkinoista. Uusi ja kehittynyt Coala-tuotteiden valikoima vastaa markkinoiden trendejä, sanoo Nicolas Coupry, visuaalisten tuotteiden tuotepäällikkö Antalis International-yksiköstä.

Coalan suurkuvatuotteiden valikoima sisältää 30 tuotetta vesipohjaisille musteille ja 120 tuotetta liuotin-, UV- ja lateksimusteille. Materiaaleja on sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Share: