Acrobat.comin käyttäjätulva synnytti Ideas-portaalin

25.3.2009 14:20Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Adobe on julkistanut Acrobat.com Ideas -sivuston Acrobat.com-käyttäjille. Sivustolla voi jakaa mielipiteitään ja ideoitaan Acrobat.comin palveluista ja ominaisuuksista.

Vuoden alusta jo yli miljoona käyttäjää on kirjautunut Acrobat.com-palveluun. Ideas-portaalissa nopeasti kasvava käyttäjäkunta voi antaa ideoita liittyen Acrobat.comin ominaisuuksiin, äänestää muiden käyttäjien ideoista, kommentoida ja antaa palautetta. Parhaita ideoita on tarkoitus hyödyntää tulevissa Acrobat.com -parannuksissa ja -päivityksissä.

Acrobat.com on kokoelma verkkopohjaisia palveluja kuten tiedostojen jakaminen ja tallennus, verkkoneuvottelut, pdf-muunnin sekä selainpohjainen tekstinkäsittelyohjelma. Palvelut hyödyntävät pdf-, Adobe Flash® – ja Adobe AIR™ -teknologioita.

– Acrobat.com hyödyntää verkon parhaita puolia. Tahdomme auttaa ihmisiä tekemään työtään yhdessä entistä tehokkaammin. Acrobat.com hyödyntää pilvilaskentaa, joten voimme nopeasti päivittää sitä vastaamaan käyttäjien muuttuvia tarpeita, toteaa markkinointi- ja tuotejohtaja Erik Larsson Adobelta.

Ilmainen Acrobat.com avattiin kesäkuussa 2008. Nopeasti kasvava käyttäjäkunta on hyödyntänyt muun muassa tekstinkäsittelyohjelma Adobe Buzzwordia ja verkkoneuvottelusovellus Adobe ConnectNowia kommunikaatiossa ja reaaliaikaisessa yhteistyössä.

Acrobat.com Ideas syntyi yhteistyössä innovaationhallintaohjelmistoja kehittävän Brightidea.comin kanssa. Portaali rakentuu Brightidea.comin WebStorm 5.0 -ohjelmiston pohjalle. Yhteistyöprojekti alan johtavan ohjelmistokehittäjän kanssa parantaa Adoben mahdollisuuksia kerätä Acrobat.comin käyttäjiltä tietoa ja ymmärtää yhä syvällisemmin asiakkaidensa tarpeita.

Acrobat.com Ideas -portaali on käytössä kesäkuun 2009 loppuun asti osoitteessa: http://ideas.acrobat.com.

Share: