Xerox laajentaa jälleenmyyntikanavaansa Uudellamaalla

14.12.2011 14:59Uutiset » Toimiala

Espoossa toimiva Xeroxin jälleenmyyjä Office Innovations Finland Oy kasvaa ja on perustanut tytäryhtiön Office Innovations Vantaa Oy:n. Jälleenmyyjän uusi toimipiste sijaitsee Vantaan Pakkalassa. Office Innovations Vantaa keskittyy palvelemaan yrityksiä Vantaalla sekä Keski- ja Itä-Uudellamaalla.

Vantaan toimipisteen toimitusjohtajana toimii Office Innovations Finlandin toimitusjohtajanakin työskentelevä Jani Michelsson. Myyntijohtajaksi on valittu Peter Nortamo, joka siirtyy tehtävään Xerox Oy:n suurasiakasmyynnistä.

– Vantaalle on hyvä saada paikallista voimaa ja keskittymisessä on toki meille paljon hyviä puolia. Pitkällä aikavälillä odotamme tytäryhtiöltämme suuria, mutta lyhyellä aikavälillä mennään maltillisin odotuksin. Aloitimme OIF:in nollasta vuonna 2005, joten tiedämme mitä on tehtävä ja millaiset ovat mahdollisuutemme, kertoo Jani Michelsson.

Office Innovations Finland tunnetaan erityisesti palveluistaan. Molemmat yhtiöt tarjoavat laitteista, ohjelmistoista ja palveluista koostuvia kokonaisuuksia asiakkaidensa avuksi.

– Tiedämme, miten asiakirjat saadaan sujuvimmin liikkumaan, olivatpa ne sitten sähköisessä tai paperisessa muodossa. Teemme asiakkaidemme elämästä helpompaa ja muutamme toimistotulostuksen hallituksi kokonaisuudeksi, Michelsson toteaa.

Office Innovations Vantaalla on selkeät suunnitelmat valmiina ja nyt tarkoituksena on ryhtyä toteuttamaan suunnitelmaa yhdessä Xerox Oy:n kanssa.

– Xerox panostaa jatkossakin vahvasti kanavaliiketoimintaan palvellakseen kattavasti kaikenkokoisia asiakkaita sekä valtakunnallisesti että globaalisti. Olemme erittäin tyytyväisiä jälleenmyyntikanavan laajenemisesta ja tämän jälkeen tilanne on Uudellamaalla entistäkin parempi, summaa Xeroxin kanavaliiketoiminnan johtaja Ilpo Ahokas.

Xeroxin kanavaliiketoiminnan myötä Xerox jälleenmyyjät saavat työskennellä alan johtavan yrityksen kanssa, joka tunnetaan tehokkaista partneriohjelmistaan, näkyvästä läsnäolostaan markkinoilla, asiantuntemuksestaan, innovatiivisesta teknologiastaan sekä laadukkaista tuotteistaan sekä palveluistaan ja ratkaisuistaan.

Katso yrityksen Xerox estradisivu
Share: