Xerox ja Green Print Technologies yhteistyöhön

24.4.2008 10:37Uutiset » Toimiala

Xerox on solminut yhteistyösopimuksen ohjelmistoyhtiö Green Print Technologiesin kanssa. Green Print Technologies on räätälöinyt Xeroxin värivahateknologiaan perustuviin tulostimiin sekä monitoimilaitteisiin kehitellyn ohjelmiston, jolla voidaan vähentää tulostamiseen liittyviä ympäristövaikutuksia. Ohjelmistolla on mahdollista säästää tulostamiseen käytettävää paperia ja värivahaa sekä kustannuksia.

Xeroxin ja Green Print Technologiesin välinen tuore yhteistyösopimus tarjoaa Xeroxin värihateknologiatulostimia ja monitoimilaitteita käyttävien asiakkaiden käyttöön tulostamisen ympäristöystävällisyyttä tehostavan ohjelmiston. Ohjelmiston avulla voidaan säästää myös tulostamiskustannuksia. Green Print Technologiesien kehittämän ohjelmiston saavat ilmaiseksi käyttöön Xeroxin asiakkaat, jotka ovat hankkineet marraskuun jälkeen vähivahateknologiaan perustuvan Phaser® 8560, Phaser® 8860 -tulostimen tai monitoimilaitteen.

– Xerox on sitoutunut toimimaan ympäristöystävällisesti ja huomioi kestävän kehityksen mukaiset periaatteet kaikessa toiminnassaan. Yhteistyösopimus Green Printin kanssa tuo asiakkaidemme käyttöön ilmaiseksi ohjelmiston, jonka avulla voidaan säästää tulostamisen ympäristövaikutuksia. Ohjelmisto on jälleen yksi tehokas työkalu ympäristön ja kustannusten säästämiseksi, kertoo Xeroxin markkinointipäällikkö Ilpo Ahokas.

Xeroxin ympäristöystävällinen värivahateknologia sen omissa värivahatulostimissa sekä monitoimilaitteissa käytettävien värivahapalojen muotoilu ja koko on suunniteltu siten, että niistä kertyisi mahdollisimman vähän jätettä. Ohjelmisto käy läpi kaikki tulostettavat sisällöt ennen tulostamista ja toteuttaa tulostustyön mahdollisimman ympäristöystävällisesti. Tulostamisessa minimoidaan paperin ja värivahan käyttö.

– Osaamisemme ja ratkaisumme täydentävät toisiaan erinomaisella tavalla. Xeroxin värivahateknologian avulla on onnistuttu pienentämään tulostamisesta kertyvää jätteen määrää 20 kilosta 1,2 kiloon tulostinta kohden vuodessa. Green Printin ohjelmiston avulla värivahatulostinten käytöstä voidaan nyt lisäksi säästää noin 15-20 prosenttia tulostuskustannuksia ja ympäristövaikutuksia, sanoo Green Printin toimitusjohtaja Hayden Hamilton.

Xeroxin kehittämä värivahateknologia mahdollistaa värivahapalojen käytön väritulostimissa ja monitoimilaitteissa värijauhe- tai mustekasettien sijaan. Värivahapalat ovat myrkyttömiä ja niiden käytöstä syntyy 90 prosenttia vähemmän jätteitä kuin värijauhe- tai mustekasettien käytöstä. Värivahatulostimiin on kehitetty myös teknologiaratkaisu, joka siirtää tulostimet automaattisesti vähemmän energiaa kuluttavaan tilaan sellaisina vuorokauden aikoina kun tulostimia käytetään vähän.

– Pyrimme jatkuvasti kehittämään teknologiaa ja ratkaisuja, joiden avulla asiakkaamme voivat toteuttaa tulostamisen ympäristöystävällisemmin, jatkaa Ilpo Ahokas.

Ohjelmistoa tarjotaan 14 kielellä ja se on ladattavissa osoitteesta: www.printgreener.com/xerox

Lisätietoja:www.xerox.com/greenprint

Katso yrityksen Xerox estradisivu
Share: