Wideco aloittaa Durst-tulostimien jälleenmyynnin Suomessa

16.8.2013 10:17Uutiset » Toimiala

Durst Rho P10

Molanders Sign & Display AB (MSD) on allekirjoittanut yhteistyösopimuksen Wideco Oy:n kanssa vahvistaakseen markkina-asemaansa Suomessa. Sopimuksen mukaisesti Wideco Oy myy ja esittelee Durstin johtavia UV-tulostimia (Omega- ja Rho-mallit) Suomen markkinoilla.

Wideco aloittaa markkinointitoimenpiteet yhdessä MSD:n kanssa elokuussa. Yrityksen nykyiset ja potentiaaliset asiakkaat tulevat esittelyissä näkemään miten Durstin UV-tulostimet, Omega ja Rho, voivat olla strategisesti oikea ratkaisu tehdä kannattavampaa liiketoimintaa. Yrityskäynnit, esittelyt sekä laitedemot tehdään yhteistyössä MSD:n asiantuntijoiden kanssa.

– MSD ja Durst ovat erittäin tyytyväisiä tehtyään sopimuksen Widecon kanssa, joka on Suomen markkinoilla tunnettu ja ammattimaisesti toimiva yhtiö. Wideco Oy:llä on erittäin paljon paikallista markkina- ja tuotetuntemusta. Durstin laadukkaat laitteet täydentävät hienosti heidän tuotevalikoimaansa. Erinomainen mahdollisuus ja win-win-tilanne molemmille sopimukseen sitoutuneille osapuolille, sanoo ilahtunut Hans Molander, Molanders Sign & Display AB:n toimitusjohtaja.

Wideco Oy:n toimitusjohtaja Juha Myllyniemi lisää:

– Durstin tulostimet yhdessä laajan materiaalivalikoimamme kanssa on merkittävä askel kohti tavoitettamme täyden palvelun toimittajana ja luotettavana kumppanina asiakkaillemme. Nyt meillä on tarjota asiakkaillemme erittäin hyvä valikoima laadukkaita tulostimia niin rullatulostamiseen kuin suoraan levylle tulostamiseenkin.

Molanders Sign & Display (MSD) on Tukholmassa pääkonttoriaan pitävä Durst AG:n tytäryhtiö, joka vastaa Durst-tulostimien markkinoinnista, myynnistä, huolloista, koulutuksesta sekä teknisestä tuesta Ruotsissa, Norjassa, Suomessa ja Baltian maissa. MSD on asentamillaan yli 90 UV-tulostimella Pohjoismaiden johtavia laitemyyjiä ammattilaistasoisten suurkuvatulostimien saralla.

Wideco Oy on Tuusulassa sijaitseva suomalainen yritys, jonka laajaan tuotevalikoimaan kuuluvat sekä erilaiset rullamateriaalit tulostamiseen että paljon erilaisia levymateriaaleja suoratulostamiseen ja kilpivalmistukseen. Materiaalien lisäksi yrityksellä on laaja valikoima tulostimia ja jälkikäsittelyratkaisuja tuotepaletissaan.

Share: