Westpointille merkittävä asiakkuus Brittein saarilta

13.4.2011 11:18Uutiset » Toimiala

Raumalainen Westpoint on solminut merkittävän sopimuksen Englannin markkinoille. Uusi asiakas on H Bauer Publishing ja sopimus kattaa uuden, kuusi tuotetta kattavan, kuukausittain julkaistavan tehtäväkirjasarjan painopalvelut. Sopimuksen arvo on noin 500 000 € vuodessa.

H Bauer on suurin yksityisomisteinen eurooppalainen kustantamo ja sillä on toimintaa muun muassa Saksassa, Ranskassa, Espanjassa, Portugalissa ja Englannissa. Euroopan ulkopuolella yritys toimii Yhdysvalloissa ja Meksikossa. Perheyritys The Bauer Publishing Group julkaisee n. 300:aa lehteä yli 15:ä maassa. Yrityksellä on n. 6 600 työntekijää ja sen liikevaihto on n. 1,8 Mrd €.

Westpointille Englanti on ollut merkittävä vientimaa jo vuosikymmenien ajan. Myyntijohtaja Rami Sainion mukaan tästä sopimuksesta merkittävän tekee ennen kaikkea se, että kyseessä on kokonaan uusi, arvostettu ja laajasti kansainvälinen asiakkuus. Sopimukseen pääseminen Bauerin kaltaisen yrityksen kanssa on tunnustus Westpointin ammattitaidosta sekä laadusta. Lisäksi se on merkki yrityksen kansainvälisestäkin kilpailukyvystä, sillä vientimarkkinoilla varsinkin itäeurooppalaiset tarjoajat sekä englantilaiset painot ovat valuuttaedun turvin viime vuosien aikana asettaneet kovan haasteen, johon Westpoint on laadulla sekä palvelulla kyennyt vastaamaan menestyksekkäästi.

Kuvassa Westpointin toimitusjohtaja Iiro Marva.

Share: