Wärtsilä ja VVO palkittiin vuosikertomuksistaan

22.5.2015 07:33Uutiset » Toimiala

Viestinnän ammattilaisten järjestö ProCom on palkinnut vuoden 2014 parhaat vuosikertomukset. Listayhtiöiden sarjassa parhaana palkittiin Wärtsilä Oyj:n verkkovuosikertomus. Listaamattomista yhtiöistä parhaan kertomuksen teki VVO-yhtymä Oyj.

Vuosikertomusarvio järjestettiin nyt viidettä kertaa. Taso oli ProComin mukaan korkea erityisesti listattujen yhtiöiden sarjassa. Vuosikertomus tehdään yhä useammin verkkokertomuksena ja vain osia, kuten toimintakertomus ja tilinpäätöstiedot liitetietoineen, taitetaan ja painetaan.

– Raportit ovat entistä persoonallisempia; yritykset antavat omien tavoitteidensa näkyä ja hakevat rohkeasti liiketoimintaansa sopivaa toteutusta, palkintoraati toteaa. Toimiva ja laadukas vuosikertomus on rakenteeltaan miellyttävä ja helppolukuinen kokonaisuus. Tuomariston mukaan juuri tällaisen vuosikertomuksen VVO-yhtymä Oyj on onnistunut tekemään vuonna 2014. Kiitosta saa myös se, että yrityksen talouden tila, olennaiset tapahtumat sekä henkilöstöön liittyvät luvut ja tavoitteet on kuvattu erittäin kattavasti.

Tuomariston mukaan Wärtsilän verkkovuosikertomus 2014 on havainnollinen ja puoleensa vetävä kokonaisuus. Liiketoiminnot on avattu tavanomaista paremmin, ja kertomus sisältää muun muassa alan kehitystrendejä, kilpailijatietoa sekä tietoa yhtiön markkinaosuuksista. Myös sijoittajalle vuosikertomus tarjoaa runsaasti uutta ja kiinnostavaa informaatiota

Share: