Virhe Talousnumerossa!

18.11.2016 12:04Uutiset » Toimiala
Kuvassa sijoilla 3–7 olevien yritysten nettotulokset ja nettotulosprosentit olivat väärin eilen ilmestyneessä Talousnumerossa. Kuvassa ovat oikeat luvut.
Kuvassa sijoilla 3–7 olevien yritysten nettotulokset ja nettotulosprosentit olivat väärin eilen ilmestyneessä Talousnumerossa. Kuvassa ovat oikeat luvut. Luvut perustuvat Balance Consulting Oy:n analysoimiin tuloslaskelmiin.

Eilen ilmestyneen Print&Median Talousnumeron Rotaatiopainot-taulukkoon oli tullut hyvin valitettava virhe viiden yrityksen osalta. Helprint Oy:n, Sanomala Oy:n, Forssan Kirjapaino Oy:n, Lehtisepät Oy:n ja UPC Konsunsoilti Oy:n nettotulokset ja nettotulosprosentit olivat virheellisesti sekoittuneet keskenään. Liikevaihto-, henkilöstö- ja käyttökatetiedot olivat kuitenkin oikein. Valitettava virhe tapahtui Print&Median toimituksessa. Suuret pahoittelut tapahtuneesta.

Tästä voit ladata korjatun taulukon. Tulemme lähettämään korjatun sivun myös painettuna kaikille Talousnumeron tilaajille, jolloin voitte liittää korjatun sivun Talousnumeroon. Virhe on korjattu myös lehden digitaaliseen versioon, jonka voitte lukea ilmaiseksi tästä. Digitaalinen versio on normaalisti maksullinen, mutta virheen johdosta tarjoamme digiversion nyt veloituksetta. Linkki on voimassa kaksi viikkoa.

Jarkko Hakola

Share: