Viewsonic keskittää organisaationsa

14.12.2007 15:30Uutiset » Toimiala

ViewSonic yhdistää kolme maanosaorganisaatiota yhdeksi globaaliksi organisaatioksi. Aasian ja Tyynenmeren alueesta vastaava johtaja Alan Chang ottaa nyt johdettavakseen myös EMEA-alueen ja Amerikoiden toiminnan. Maanosaorganisaatioiden johdon ja tukitoimintojen yhdistäminen tehostaa yrityksen mukaan yhtiön toimintaa ja parantaa kilpailukykyä, reagointiherkkyyttä ja kasvua globaaleilla markkinoilla. Lisäksi yhdistäminen vahvistaa ViewSonic-brändiä.

EMEA-alueen entinen johtaja Jan Jensen jättää yhtiön ja Amerikan toimintoja vetänyt Matthew Milne on lähtenyt yhtiön palveluksesta.

Alan Changilla on yli 20 vuoden kokemus teknologiamarkkinoista ja liiketoiminnan johtamisesta. Viimeiset kuusi vuotta hän on ollut ViewSonicin palveluksessa.

– Globaali visio ja lähestymistapa ovat välttämättömiä, jotta voimme kilpailla menestyksekkäästi nykypäivän markkinoilla. Keskitymme siihen, että luomme Amerikoiden, Euroopan sekä Aasian ja Tyynenmeren markkinoista yhden yhtenäisen toiminta-alueen, joka hyödyntää globaalisti parhaita käytäntöjä markkinoinnissa, myynnissä ja back office -toiminnoissa, sanoo ViewSonicin pääjohtaja James Chu.

UUSI OSASTO

ViewSonic on myös perustanut LCD-televisioihin ja infotauluihin keskittyvän osaston VTV:n, jonka tavoitteena on vahvistaa ViewSonicin markkina-asemaa kilpailluilla televisiomarkkinoilla. VTV-ryhmän vetäjäksi tulee Steve Woo.
ViewSonicin Kiinan johtaja Rebecca Tsen ottaa johdettavakseen myös ViewSonicin Wuhanissa Kiinassa sijaitsevan globaalin tukikeskuksen.

Lisätietoja www.viewsoniceurope.com/FI/.

Share: