Viestintäyhtiöt Cision ja Vocus yhdistyvät

17.10.2014 08:17Uutiset » Toimiala

Kansainväliset viestinnän palveluyhtiöt Cision ja Vocus yhdistyvät. Uusi integroitunut yritys toimii nimellä Cision ja tuo yhteen kaksi alan menestyneimpiin lukeutuvaa viestintäohjelmistojen palveluntarjoajaa.

– Viestinnän tehtäväkenttä on laajentunut ja perinteinen markkinointiviestintä on nykyisin vain yksi osa työtämme. Roolimme sisältävät nykyisin runsaasti myös digitaalisen ja sosiaalisen median sekä sisältömarkkinoinnin tehtäviä. Samalla myös mitattavuuden ja analytiikan merkitys on kasvanut, kertoo Cisionin CEO Peter Granat. Hänen mukaansa Cisionin ja Vocusin yhdistyminen luo puitteet kokonaisvaltaiselle ansaitun, oman sekä ostetun median hallinnalle ja seurannalle. Samaa kehitystä tukee myös konsernin viimeaikainen hankinta Visible Technologies.

Viestinnän ohjelmistojen lasketaan olevan maailmassa noin 2,2 miljardin dollarin toimiala. Uuden Cisionin pääkonttori tulee olemaan Chicagossa. Yhteensä yli 1 500 henkilöä työllistävällä organisaatiolla on toimipisteet myös Kanadassa, Englannissa, Ranskassa, Saksassa, Portugalissa, Ruotsissa, Suomessa ja Kiinassa.

Kuvassa Suomen Cisionin henkilökuntaa.

Share: