Viestintäalalle uusi strategia

30.5.2014 07:45Uutiset » Toimiala

Viestintäalalle on julkaistu uusi strategia. Tiiviinä yhteistyönä laadittu uusi toimialastrategia korostaa alan toimijoiden tavoitteiden uudelleenasettelun ja määrittelyn tärkeyttä. Toista kertaa toteutetun strategian valmisteluun osallistui yli 200 asiantuntijaa media-alan yrityksistä.

– Talven ja kevään aikana yrityskohtaisissa ja alan yhteisissä työpajoissa nousi odotetusti esiin kerta toisensa jälkeen alan tasapainoilu perinteisen ja uuden liiketoiminnan välillä. Yhtenäisesti samanlaisella liiketoimintamallilla toimivan toimialan aikakausi on ohitse ja jokainen alan yritys joutuu miettimään omaa tehtäväänsä ja erilaistumistansa uudelleen, Viestinnän keskusliiton toimitusjohtaja Valtteri Niiranen sanoo.

Strategiassa on määritelty muun muassa toimenpiteitä, joita alan toimijat voivat yhdessä edistää sekä kolme keskeistä tavoitekokonaisuutta, jotka auttavat alan yrityksiä menestymään tulevaisuudessa. Nämä ovat suositelluin asiakaskokemus, uudistuva organisoituminen sekä toimivat ja helpot tavat tehdä kauppaa.

Share: