Valopainon liiketoiminta Multiprintille

7.2.2014 11:26Uutiset » Toimiala

Paino- ja tulostusalan yritys Multiprint Group Oy laajenee. Yhtiö vahvistaa asemaansa pääkaupunkiseudulla ostamalla Valopaino Oy:n liiketoiminnan. Valopainon liiketoiminnat jatkuvat tästä eteenpäin Multiprintin nimissä.

Valopainon liikevaihto on 3,4 miljoonaa euroa ja henkilökunnan määrä noin 30 henkeä. Liiketoimintakauppa on merkittävä myös Multiprint-konsernille, jonka liikevaihto on 32 miljoonaa ja henkilökunnan määrä noin 300. Liiketoiminnot ovat siirtyneet 6.2.2014 allekirjoitetulla sopimuksella.

– Liiketoimintakauppa on looginen ja tärkeä etappi meille pääkaupunkiseudulla, jossa tavoitteenamme on saada varsinkin rakennusteollisuudessa lisää tunnettuutta ja kasvua, Multiprintin toimitusjohtaja Jaakko Hirvonen toteaa. Valopainolla on Hirvosen mukaan hyvää osaamista varsinkin teknisten asiakkaiden palveluissa. Yhdistämällä voimat voidaan tarjota mm. projektipankkiasiakkaille erinomaisia sähköisiä ratkaisuja. Kauppa on osa toimialan murrosta ja konsolidaatiota, jonka Hirvonen uskoo jatkuvan.

Valopainon hallituksen puheenjohtaja Ossi Pohjola kertoo hallituksessa vallinneen yksimielisyyden siitä, miten liiketoimintakauppa tullaan toteuttamaan. – Pitkään alalla toimineena halusimme tehdä kaupat Multiprintin kanssa, koska heillä on pitkäjänteinen kasvustrategia ja riittävät resurssit vastata alan haasteisiin. Uskomme pitkäaikaisten asiakkaidemme hyötyvän tästä uusien ja kehittyvien palveluiden muodossa.

Share: