Vahdinvaihto Sisäsuomessa ja Esa Printissä

23.3.2012 12:07Uutiset » Toimiala

Lahtelaisen arkkipainon Esa Print Oy:n omistuspohja laajenee ja toimitusjohtaja vaihtuu. Toimitusjohtajana ja osaomistajana aloittaa huhtikuussa Jarmo Porkka (kuvassa vasemmalla), joka on aiemmin toiminut kirjapainon johtotehtävissä Gummeruksella ja viimeksi asiakkuusmarkkinoinnin painopalveluja tuottavan Sisäsuomi Oy:n toimitusjohtajana Jyväskylässä. Esan Kirjapaino jatkaa Esa Printin pääomistajana. Jarmo Porkan omistusosuus on aluksi 20 prosenttia, ja se voi kasvaa myöhemmin. Esa Printin nykyinen toimitusjohtaja Tapio Leskelä jää tänä vuonna eläkkeelle.

Sisäsuomi on jo tiedottanut Jarmo Porkan seuraajasta. Sekä Sisäsuomen että Koliprint Oy:n toimitusjohtaja 2.4. alkaen on Harry Linnarinteen (kuvassa oikealla). Linnarinne tuo Sisäsuomi-konserniin vahvan kansainvälisen kokemuksensa liiketoimintojen käynnistämisestä ja laajentamisesta, palvelujen tuotteistamisesta sekä muutosjohtamisesta. Linnarinne toimi viimeksi Outotec Oyj:ssä liiketoiminnan kehitysjohtajana. Hän on työskennellyt myös Nokia Oyj:ssä erilaisissa johdon tehtävissä Suomessa ja Puolassa sekä Finpron Aasian-johtajana Japanissa.

– Sisäsuomi-konsernin toiminnan uudistaminen on positiivisessa vauhdissa. Olemme systemaattisesti muuntautuneet perinteisestä painotalosta asiakkuusmarkkinoinnin osaajaksi ja täyden palvelun suoramarkkinointitaloksi. Vetovastuun vaihtaminen ja organisaation laajan osaamisen vahvistaminen varmistavat hyvän kierteemme jatkumisen. Se mahdollistaa muun muassa kansainvälisen liiketoiminnan kasvattamisen strategiamme seuraavan vaiheen mukaisesti, toteaa hallituksen puheenjohtaja Eero Kuusela.

Linnarinne jatkaa luottamustehtäviään Darekon Oy:n hallituksen jäsenenä ja Suomen Rahapajan hallituksen varapuheenjohtajana.

Share: