Uudenlaisia pakkauksia sivuliimausinvestoinnilla

27.3.2017 08:33Uutiset » Toimiala
Mauri Hakala ja uusi Parvest-sivuliimauslinja.

Hakakansio pystyy nyt tuottamaan mm. uudenlaisia tölkkipakkauksia investoituaan Parves-sivuliimauslinjaan. Yli 16-metrinen linja tuo monipuolisia lisämahdollisuuksia laatikoiden ja pakkausten valmistukseen.

Finn-Fold Oy toimitti ja asensi koneen helmi-maaliskuussa, ja se on nyt täydessä tuotannossa. Koneen myötä Hakakansion kapasiteetti kasvaa merkittävästi ja tarjonta monipuolistuu.

– Erityisesti koneen monipuoliset mahdollisuudet niin vakiolaatikoiden kuin myös erikoisten, vaativien ja herkkien materiaalien käsittelyyn vakuuttivat. Nykyisellä konekannalla ja ammattitaitoisella henkilökunnalla pystymme tarjoamaan yhden Suomen laajimmista vaihtoehdoista graafisen alan jälkikäsittelyyn. Tuotannossa valmistuvat mm. ylivedot, stanssaukset, sivuliimaukset ja ikkunaliimaukset niin kirjekuoriin kuin myös pakkauksiin, kertoo toimitusjohtaja Mauri Hakala.

Hakakansio Oy on perheyritys jo kolmannessa polvessa. Kokemusta on kertynyt lähes 50 vuoden ajalta rakennesuunnittelusta tuotteiden toteutukseen. Liikevaihto kasvoi 10,4 % syyskuussa 2016 päättyneellä tilikaudella ja oli 1,52 miljoonaa euroa. Työntekijöitä oli 12.

Share: