Urheilusanomat ja Urheilulehti yhdistyvät

23.5.2017 07:21Uutiset » Toimiala

Sanoma Media Finland ostaa A-lehdiltä Urheilulehden. Urheilusanomat ja Urheilulehti yhdistetään uudeksi urheilumediaksi. Se sisältää painetun lehden lisäksi IS Extran, joka tarjoaa livesisältöjä ja päivittäisiä urheilu-uutisia eri kanavissa.

Uudelle urheilumedialle pohditaan vielä nimeä tiedotteen mukaan.

– Urheilulehti ilmestyy nykyisessä muodossa kesäkuun loppuun saakka, ja tilaukset muuttuvat sen jälkeen automaattisesti nyt syntyvän uuden tuotteen tilauksiksi, kertoo Ilta-Sanomien kustantaja Tapio Sadeoja.

A-lehdet hankki Urheilulehden kustannusoikeudet Wellmedia Oy:lta vuonna 2002. Lehtitalo on siitä alkaen ostanut lehden toimitustyön Jukka Rönkän luotsaamalta Närsäkkälän Viestintä -yritykseltä. Rönkä kertoi Twitterissä maanantaina, että hän ei jatka Urheilulehden päätoimittajana Sanomalla. Hän lisää, että nykyinen toimitus ei jatka Urheilulehden tekemistä 22. kesäkuuta jälkeen.

– A-lehdet on panostanut ja panostaa jatkossakin vahvasti uusiin digi- sekä printtituotteisiin, mutta joistakin asioista pitää myös voida luopua. On hienoa, että Urheilulehden tarina saa jatkoa osana Sanoman tuotevalikoimaa, A-lehtien toimitusjohtaja Juha Blomster sanoo.

Share: