Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

UPM:lle erikoispapereiden liiketoimintaryhmä

3.10.2016 08:47Uutiset » Toimiala
UPM:n kuva on Changshun tehtaalta.
UPM:n kuva on Changshun tehtaalta.

UPM Paper Asia -liiketoiminta-alue on muuttanut nimensä UPM Specialty Papers -liiketoiminta-alueeksi lokakuun alusta. Uusi nimi korostaa liiketoiminta-alueen keskittymistä erikoispapereihin ja globaaliin toimintaan.

UPM Specialty Papers on tiedotteen mukaan tarramateriaalien globaali markkinajohtaja ja keskittyy korkealaatuisiin tausta- ja pintapapereihin sekä joustopakkauspapereihin.

Hienopaperit ovat jatkossakin tärkeä osa liiketoiminnan tuotevalikoimaa Aasiassa. Liiketoiminta-alueella on vahva markkina-asema, kilpailukykyiset tuotteet ja tehokkaat tuotantolaitokset Suomessa ja Kiinassa. Viime vuonna liiketoiminta-alueen liikevaihto ylitti 1 160 miljoonaa euroa.

– Meillä on vankka jalansija Euroopan tarra- ja pakkausmateriaaleissa. Aasian-Tyynenmeren alueella olemme yksi suurimmista toimistopapereiden valmistajista ja Changshun uusi tuotantolinja on vahvistanut asemaamme tarramateriaaleissa. Amerikoissa vankistamme paikallista läsnäoloamme vahvistamalla myyntiämme, sanoo Bernd Eikens, UPM Specialty Papers -liiketoiminta-alueen johtaja.

Share: