Tuomas Hämäläinen Otavamedian johtajaksi

2.5.2018 09:08Uutiset » Toimiala
Tuomas Hämäläinen. Kuva: Otavamedia.

Tuomas Hämäläinen, 40, on nimitetty Otavamedian kuluttajaliiketoiminnan johtajaksi ja Otavamedia Oy:n johtoryhmän jäseneksi 28.5.2018 alkaen. Ennen Otavamedialle siirtymistään hän työskenteli Alma Talentilla sisältömyynnistä vastaavana johtajana.

Hämäläisellä on tiedotteen mukaan vahvaa media-alan osaamista ja kokemusta lähes 20 vuoden ajalta erilaisista tehtävistä, kuten journalismista, digikehityksestä, myynnistä ja markkinoinnista sekä muutosjohtamisesta.

Koulutukseltaan Hämäläinen on diplomi-insinööri. Ennen Otavamedialle siirtymistään hän työskenteli Alma Talentilla sisältömyynnistä vastaavana johtajana. Tätä ennen hän vastasi Suomen medialiiketoiminnoista Talentumilla, joka fuusioitiin Alma Talentiin keväällä 2016.

Otavamedia Oy on osa Otava-konsernia. Otavamedian toimialana on aikakaus- ja asiakaslehtien kustannus- ja julkaisutoiminta sekä kirjakerhotoiminta.

Otavamedia kustantaa Suomessa yhteensä 25 aikakauslehteä, joista monet ovat alansa markkinajohtajia. Tunnetuimpia näistä ovat Seura, Anna, Kotiliesi, Tekniikan Maailma ja Suomen Kuvalehti. Yhtiön aikakauslehdet tavoittavat 1,8 miljoonaa suomalaista.

Johanna Suhonen Alma Talentin sisältömyynnin johtoon

VTM Johanna Suhonen on nimitetty Alma Talentin sisältömyynnin johtajaksi 28.5.2018 alkaen. Hän työskentelee nyt Alma Talentin markkinointijohtajana. Sisältömyynnin johtajana ja johtoryhmän jäsenenä Suhonen vastaa Alma Talentin mediabrändien sisältöjen myynnistä ja kaupallisesta tuotekehityksestä Suomessa. Hän jatkaa myös työtään Alman eCom-ryhmän vetäjänä.

Alma Talentin tunnetuimpia brändejä ovat mm. Kauppalehti, Talouselämä ja Tekniikka & Talous. Alma Talent on osa Alma Media-konsernia.

Share: