Toshiba Suomen joutsenmerkityin monitoimilaitevalmistaja

15.4.2009 09:26Uutiset » Toimiala

Toshiban joutsenmerkittyjen laitteiden valikoima on laajentunut. Kaikkiaan 16:lla Toshiban monitoimilaitemallilla on nyt Joutsenmerkki. Yrityksellä on markkinoiden laajin joutsenmerkittyjen monitoimilaitteiden valikoima.

– Toshiba oli ensimmäinen yritys, jonka kopiokoneille myönnettiin Joutsenmerkki – jo vuonna 1995. Olemme erittäin tyytyväisiä, että Toshiba on jatkanut valitsemallaan tiellä ja kehittänyt laitteistaan vuosien kuluessa yhä parempia ympäristön kannalta. Joutsenmerkityn monitoimilaitteen hankkiminen on helppo ja tehokas keino vähentää konttorin ympäristökuormitusta, sanoo SFS-Ympäristömerkinnän markkinointikoordinaattori Kirsi Auranmaa.

Toshiban joutsenmerkityt laitteet täyttävät tiukat energiankulutusta, materiaaleja, kemikaali- ja hiukkaspäästöjä sekä melua koskevat vaatimukset. Lisäksi laitteiden purettavuus, kierrätettävyys, varaosien saatavuus, takuuaika ja käyttöohjeet ovat Joutsenmerkin vaatimusten mukaiset. Joutsenvalikoimaan kuuluu sekä väri- että mustavalkolaitteita ja niitä löytyy sekä pieniin että suuriin tulostustarpeisiin.

– Joutsenmerkki on tunnetuin ympäristömerkki Suomessa. Kuluttajat arvostavat merkkiä suuresti ja se ohjaa selkeällä tavalla asiakkaita valitsemaan ympäristöystävällisiä laitteita, toteaa Toshiba Tec Finlandin tuotepäällikkö Mikko Tanska.

Toshiban Joutsenmerkityt mallit:
Toshiba e-STUDIO 167
Toshiba e-STUDIO 207
Toshiba e-STUDIO 203S
Toshiba e-STUDIO 203SD
Toshiba e-STUDIO 233
Toshiba e-STUDIO 283
Toshiba e-STUDIO 353
Toshiba e-STUDIO 453
Toshiba e-STUDIO 451c
Toshiba e-STUDIO 2330c
Toshiba e-STUDIO 2820c
Toshiba e-STUDIO 3520c
Toshiba e-STUDIO 4520c
Toshiba e-STUDIO 5520c
Toshiba e-STUDIO 6520c
Toshiba e-STUDIO 6530c

Linkki: www.toshiba.fi

Share: