Tom Jungell Kärkimedian toimitusjohtajaksi

25.3.2015 08:59Uutiset » Toimiala

Kärkimediaa lähes viisi vuotta luotsannut toimitusjohtaja Kimmo Laaksonen siirtyy 1.4.2015 BrandFactory Finlandin palvelukseen. Samalla päivämäärällä Kärkimedian toimitusjohtajaksi tulee kokenut media-ammattilainen Tom Jungell.

Kauppatieteen maisteri Jungell on toiminut mm. kahden mainostoimiston toimitusjohtajana sekä markkinointi- ja myyntitehtävissä Canonilla.

– Kärkimedia on näköalapaikka koko toimialaan. Merkittävät asiakkuudet, isot mediatalot omistajina ja yhteistyö toimistojen kanssa ovat mielenkiintoinen kokonaisuus. Kärkimedialla on ammattitaitoinen ja dynaaminen porukka – siihen kun lisää vahvan mediatarjooman, niin yhdessä saamme varmasti tarjottua tehokkaita ja tuottavia ratkaisuja asiakkaillemme, Tom Jungell toteaa.

Kärkimedia on 34:n alueensa ykköslehden omistama myynti- ja markkinointiyhtiö sekä Suomen virallinen Cannes Lions -edustaja. Kärkimedian mediatarjoomassa on printti-, verkko-, mobiili-, tablet- ja videoratkaisuja. Yhtiö keskittyy myyntitoiminnassaan valtakunnallisten asiakkaiden mainonta- ja markkinointitarpeisiin.

Kuva: Tom Jungell.

Share: