Tarraserif laajentuu yrityskaupoilla

10.1.2017 08:30Uutiset » Toimiala
Tarraserifin tuotantoa Helsingissä.
Tarraserifin tuotantoa Helsingissä.

Oululainen Tarraserif jatkaa laajentumistaan yrityskauppojen avulla. Viime vuonna yritys osti kaksi yritystä. Uusin osto on nyt Oulun Neon Oy.

Tarraserif on erikoistunut yritysten brändi-ilmeen toteutuksiin ja vaativaan messurakentamiseen. Asiakkaina on merkittäviä kuljetusalan, kaupan ja teollisuuden toimijoita sekä pk-yrityksiä ympäri Suomen.

Tarraserif-ryhmän pääpaikka on Oulussa ja tehtaat lisäksi Helsingissä ja Haukiputaalla. Tarraserif toimii nyt 50 ammattilaisen voimin. Ryhmän liikevaihto on yli kolme miljoonaa euroa.

Oulun Neon Oy on Pohjois-Suomen vanhin valomainoksia ja mainoslaitteita tekevä yritys. Yrityksen asiakkaina on huoltoasemia, kiinteistöyhtiötä, kauppaketjuja ja eri alojen yrityksiä ympäri Suomen. Liiketoimintakaupan jälkeenkin Oulun Neonin tuotanto jatkuu Haukiputaan Holstinmäellä ja yrityksen 5 työntekijää siirtyvät Tarraserifin palvelukseen.

– Oulun Neonilla on 50 vuoden kokemus ja osaaminen vaativista tuotteista ja toteutuksista: valomainoslaatikot, irtokirjainmainokset, ledvalomainokset ja mainospylonit. Lähdemme innolla kehittämään sekä markkinointia että tuotantoa kasvavin resurssein. Lauri Mikkonen jatkaa yrityksessä siirtymäajan, mutta alamme hakemaan tehtaalle uutta vetäjää, kertoo Tarraserif Oy:n toimitusjohtaja Arto Tahkola.

Tarraserif kaksinkertaisti liikevaihtonsa jo syksyllä ostamalla Mainos-Oilio Oy:n Helsingistä ja Puukstain Oy:n Haukiputaalta.

Share: