Tapahtumamarkkinoinnissa iso yritysjärjestely

24.9.2014 08:21Uutiset » Toimiala

Tapahtuma-alalla toimivat neljä yritystä ovat muodostaneet uuden Lataamo Group Oy -konsernin uudelleenjärjestelyn tuloksena. Lataamo Groupin toimitusjohtaja Ted Livson kertoo tiedotteessa uuden konsernin panostavan voimakkaasti kasvuun, jota tuetaan rekrytoinneilla.

Lataamo Oy, Promoomo Oy, Lavastamo Oy ja Intercom Design Oy muodostavat nyt Lataamo Groupin. Uudeksi liiketoimintayksiköksi konserniin muodostettiin myös Lataamo Video Oy. Konsernin liikevaihto kasvaa arviolta 6 miljoonaan euroon edellisvuoden noin 4,5 miljoonasta eurosta.

– Asiakkaillemme tämä merkitsee, että he saavat kaikki tarvitsemansa tapahtumamarkkinoinnin palvelut ja erityisosaamisen vaivattomasti, joustavasti ja tehokkaasti oman yhteyshenkilönsä kautta, kertoo tiedotteessa Lataamo Event -yksikön operatiivinen johtaja Juhapekka Koppanen.

Lataamo Group Oy on osa Ted ja Tim Livsonin omistamaa Livson Group Oy:tä. Livson Group omistaa myös Muumimaailma Oy:n ja Tapahtumakeskus Telakka Oy:n. Yhtiö on osakkuusyhtiönsä Crea Group Oy:n kautta mukana kehittämässä suomalaisen Joulupukin oikeuksia hallinnoivaa Santa Claus Licensing Ltd:tä.

Kuva: Ted Livson.

Share: