Tanskaan Pohjoismaiden ensimmäinen Anicolor

11.3.2008 13:54Uutiset » Toimiala

Pohjoismaiden ensimmäinen Anicolor-painokone, nelivärinen Speedmaster SM 52, myytiin Heidelberg Danmark A/S:n järjestämässä suuressa Anicolor-yleisötilaisuudessa. Ostaja oli Tanskan Horsensissa toimiva Rühnen perheyritys. Uusi Anicolor-painokone korvaa tavanomaisen nelivärisen Speedmaster SM 52 -painokoneen, joka on ollut yrityksen käytössä vasta kaksi ja puoli vuotta.

– Haluamme pystyä tekemään pieniä painoksia painokoneillamme entistä tehokkaammin. Kahden ja puolen viime vuoden aikana olemme käyttäneet tavanmukaista neliväristä Speedmaster SM 52 -painokonetta, joka on varustettu Prinect Axis Control -vakiovärinmittausjärjestelmällä. Painokone on toiminut erittäin hienosti, mutta tuotamme erittäin paljon pieniä painoksia, ja juuri niihin Anicolor-malli on nerokas ratkaisu. Odotamme uuden painokoneen tuottavan jopa 50 %:n säästöt, koska kuntoonlaittoaika lyhenee ja hukka-arkkien määrä vähenee merkittävästi, Bjørn Rühne kertoo investointipäätökseen johtaneista syistä.

Tämä on ensimmäinen Anicolor-värilaitteella varustettu Speedmaster SM 52 -painokone, joka on myyty Pohjoismaiden markkinoilla. Rühnen perheyrityksessä Tanskan Horsensissa on seurattu IPEX 06 -messuilla julkistetun Anicolor-värilaitteen kehitystä tarkasti.

– Luimme Heidelberger Druckmaschinen AG:n kotisivulta Anicolor-värilaitteesta jo silloin, kun sillä tehtiin ensimmäisiä koeajoja, minkä jälkeen olemme jatkuvasti seuranneet kehitystä. Nyt tekniikka on tullut markkinoille, ja nähtyämme koneen toiminnassa olemme vakuuttuneita siitä, että se on meille oikea kone juuri tällä hetkellä. Luotan 100-prosenttisesti Anicolor-konseptiin, ja odotamme, että saamme uuden koneen asennetuksi. Olemme jo tehneet sille tilaa, Bjørn Rühne päättää.

Lisätietoja www.fi.heidelberg.com.

Share: