Tammerprint ja Printservice yhdistivät voimansa

24.9.2013 10:51Uutiset » Toimiala

Arkkipainatukseen on syntynyt uusi yhteistyöryhmä, joka tarjoaa laajaa tuotevalikoimaa. Tammerprintin, Printservicen ja Hakapainon omistajat yhdistivät voimansa yhdeksi yritysryhmäksi.

Tamperelaisesta Tammerprintistä tuli syyskuun alussa tehdyllä kaupalla Helsingissä toimivan Printservicen osakas ja Printservicen omistajista Tammerprintin osakkaita. Printservice jatkaa itsenäisenä Tammerprintin tytäryhtiönä. Printservicen omistama pehmeäkantisten kirjojen tuotantoon erikoistunut Hakapaino sulautuu Tammerprintiin.

Kirjapainojen tavoitteena on laajentaa järjestelyllä painatus- ja jälkikäsittelytöiden palvelutarjontaansa ja kehittää toimintaansa entistä kilpailukykyisemmäksi. Tammerprintin myyntijohtaja Kari Mattilan mukaan asiakkaille voidaan nyt tarjota yhdessä huomattavasti laajempi palveluvalikoima. Painojen myynnit toimivat yhteistyössä, mutta asiakkaiden yhteyshenkilöt jatkavat nykyisissä tehtävissään.

Mattilan mukaan ryhmän liikevaihto on yhteensä noin 4,5 miljoonaa euroa ja henkilökunnan määrä 35. Yhdistymisen jälkeen Tammerprintin ja Printservicen palveluihin kuuluvat digipainatus sekä offsetpainatuksessa formaatit B3-B1. Kirjapainojen painoyksiköt toimivat Tampereella ja Helsingissä. Osoitteellisten suoramarkkinointipainatusten hoitamiseksi tarjolla ovat monipuoliset jälkikäsittelytyöt.

Hakapainon sulautuminen Tammerprintiin laajentaa merkittävästi kirjatyyppisten tuotteiden tarjontaa Hakapainon asiakkaille. Tammerprint on kirjojen painotöiden Hansel-sopimustoimittaja. Sille on myönnetty Joutsenmerkin ja Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnuksen käyttöoikeus.

Share: