Suomen Painotuote osaksi Multiprintiä

5.12.2012 17:54Uutiset » Toimiala

Pääkaupunkiseudun ja Joensuun talousalueen offset- ja digitaalipainamisen toimija Suomen Painotuote yhdistyy Multiprintiin. Pyroll Groupin omistamassa KM-Yhtymä Oy:ssä aputoiminimellä toiminut Suomen Painotuote siirtyy liiketoimintakaupalla 1.12.2012 osaksi Multiprint Oy:tä. Siirtyvien työntekijöiden määrä on 21. Yksikkö muodostaa jatkossa oman kustannuspaikkansa Multiprintin sisällä ja liitetään organisatorisesti Koivuhaan yksikköön. Joensuussa esimiehen tehtäviä hoitaa Rami Paakkinen ja liiketoiminnasta vastaa Juha Ollikainen.

– Suomen Painotuote on toiminut edistyksellisesti tilaus- ja toiminnanohjausjärjestelmien osalta ja muun muassa laajalla varastoinnin sisältävällä palvelukonseptilla. Suomen Painotuotteessa on lisäksi kehitetty tehokas logistiikkamalli, josta on opittavaa, kertoo Multiprintin toimitusjohtaja Jaakko Hirvonen ja jatkaa:

– Suomen Painotuotteella on tehokasta tekniikkaa varsinkin offset-painamisessa, jolla saamme tehostettua ja laajennettua toistaiseksi Vantaan Koivuhakaan keskittynyttä toimintaa. Valtakunnallinen peittomme kasvaa ja asiakaskuntamme monipuolistuu. Olemme kilpailleet pääosin eri alueella ja eri asiakaskunnassa, joten tämä kauppa antaa meille kasvumahdollisuuksia.

Suomen Painotuotteen liiketoiminnan liikevaihto oli vuonna 2011 2,7 miljoonaa euroa.

Share: