Suomen Kyoceralle uusi toimitusjohtaja

29.5.2020 08:00Uutiset » Toimiala
Jari Kivilahti. Kuva: Kyocera.

Kyocera Document Solutions Finlandin toimitusjohtajana on aloittanut Jari Kivilahti 1. huhtikuuta 2020. Hän aloitti tehtävässä pitkän uran yrityksessä tehneen Jarmo Torkamon siirryttyä eläkkeelle. Kivilahti on toiminut yrityksen myyntijohtajana vuodesta 2012 lähtien.

– Olen tyytyväinen ja kiitollinen vastaanottaessani viestikapulan Jarmolta, koska yhtiön taloudellinen tilanne on hyvä ja tästä on hienoa jatkaa eteenpäin. Aloitusajankohta ei ole ollut helpoimmasta päästä, johtuen koronaviruksen aiheuttamasta tilanteesta, Kivilahti sanoo.

Kivilahden mukaan tämä kevät on ollut myös mahdollisuus miettiä uusia toimintamalleja ja kehittää uusia palveluja hyödyntäen etätyöskentelystä saatuja kokemuksia.

– Kyocera työllistää globaalisti 77 000 ihmistä. Suomessa meitä on 11. Emme ole lomauttaneet tai irtisanoneet ketään koronan vuoksi. Yhtiön johto perustelee päätöstä työntekijöistä riippumattomilla syillä, ja näin ollen yhtiö kantaa vastuun mahdollisista taloudellisista vaikutuksista. Tämänkaltaiseen arvomaailmaan on helppo samaistua ja sitoutua, Kivilahti sanoo.

Yrityksen suunnitelmissa on kasvattaa kanavamyyntiä ja jatkaa hyvää yhteistyötä ICT-palveluntoimittajien laitteet palveluna -mallien kanssa.

– Meillä on markkinoiden kattavin tuotevalikoima monitoimilaitteissa ja tulostimissa. Syksyllä asennamme Suomessa ensimmäisen mustesuihkutekniikkaan perustuvan TASKalfa Pro 15 000c -väridigipainokoneen.

Tällä hetkellä Kyoceran markkinaosuus Suomessa on 5–10 prosenttia liiketoiminnan osa-alueiden mukaan vaihdellen.

Share: