Suomen AGI-organisaatiossa muutoksia

17.4.2009 12:50Uutiset » Toimiala

AGI Suomi Finland Oy:n organisaatio muuttuu 1.5.2009 alkaen, kun lehden perustamisesta (tammikuu 2006) alkaen toiminnassa mukana ollut toimitusjohtaja Miitre Virtanen siirtyy oman yrityksensä Sissy Oy:n palvelukseen.

Jo aiemmin maaliskuussa AGI:n toimittaja/taittaja Miika Peltola siirtyi Sissyn palkkalistoille.Suomen AGI:ssa jatkaa kaikista toimituksellisista asioista vastaava toimituspäällikkö Jarkko Hakola ja myynnistä sekä markkinoinnista vastaava myyntipäällikkö Jani Keinänen. Uutta toimitusjohtajaa ei toistaiseksi nimetä, vaan Jarkko ja Jani vastaavat jatkossa myös hallinnollisista asioista yhdessä. AGI Suomen pääomistajana jatkaa Antti Taskinen. Myös Miitre jatkaa AGI-töitä oman yrityksensä kautta ja on mukana muun muassa toiminnan kehittämisessä sekä markkinoinnissa.

Organisaatiouudistukseen päädyttiin osittain vaikeiden taloudellisten aikojen vuoksi ja osittain pois jäävien henkilöiden toiveista. Sissy Oy jatkaa yhteistyötä AGI:n kanssa ja vastaa AGI:n graafisesta ilmeestä ja taitosta. Sissy toimii AGI:n kanssa läheisessä yhteistyössä myös erilaisten projektitöiden parissa.

– Tahdon omasta puolestani kiittää kaikkia yhteistyökumppaneitamme viimeisestä kolmesta AGI-vuodesta. Toivotan kaikille hyvää loppukevättä ja kesää sekä menestystä vaikeiden aikojen keskelle. On ollut erittäin mukavaa tutustua alan ihmisiin näin ammattilehden välityksellä ja toivonkin että törmään moniin yhteistyökumppaneihin vielä tulevaisuudessa, vaikkapa syksyn FinnGraf-messuilla, Miitre Virtanen sanoo.

Miitren ja Miikan AGI-sähköpostiosoitteet ja puhelinnumerot säilyvät ennallaan.

Lisätietoja antavat Miitre (040 837 8770), Jani (040 576 8046), Jarkko (040 738 9281) ja Miika (045 114 0446).

Share: