Strålfors Oy saa uuden toimitusjohtajan

18.8.2010 08:00Uutiset » Toimiala

Strålfors_JohannaStarck

Johanna Starck on nimitetty Strålfors Oy:n toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa uudessa tehtävässään syyskuussa, nykyisen toimitusjohtajan, Tommi Hännisen, siirtyessä vastaamaan Strålfors-konsernin myynnistä ja markkinoinnista. Starck, 38, on aiemmin työskennellyt Xerox Suomessa myyntijohtajana.

Uuteen tehtävään Starck tuo tullessaan osaamistaan myynnin johtamisesta, laajan tuntemuksen alalta sekä erilaisista alalla toteutetuista ratkaisuista monikanavaisesta markkinoinnista transpromoon (transactional promotional = markkinointiviestinnän yhdistäminen asiaviestintään). Starckin mukaan työ Strålforsilla tulee olemaan kiinnostavaa, sillä Strålfors toimii alalla, joka on vahvan muutoksen alla. Positiivisena haasteena ja edellytyksenä kilpailukyvyn säilyttämiselle hän näkee muun muassa sähköisten palveluiden kehittämisen yhdessä perinteisten kanavien kanssa.

Strålfors, jonka Posten Norden AB omistaa, on IT-keskeinen graafisen taustan omaava B-to-B yritys, joka toimii tiedonvälityksen alueella kokonaisratkaisujen toimittajana. Strålfors kehittää, tuottaa ja toimittaa järjestelmiä, palveluita ja tuotteita yrityksille ydintärkeän tiedon liikkumisen/kommunikaation kentässä. Konsernilla, jonka liikevaihto on 3,6 miljardia SEK on tuotantoa 8 maassa noin 2200 työntekijän voimin. www.stralfors.fi

Katso yrityksen Xerox estradisivu
Share: