Stafix aloitti yhteistyön Mapin kanssa

28.9.2009 11:52Uutiset » Toimiala

Stafix on aloittanut tuotteidensa jakelun Suomen johtavan paperitukkukaupan, Map Suomi Oy:n kautta. Map Suomi kuuluu Euroopan suurimpaan Antalis-paperitukkukaupparyhmään.

Tänä vuonna Map Suomi on panostanut VisCom-tuotteisiin eli suurkuva- ja mainostulostusmateriaaleihin. Stafixin painettavat, sähköisesti varatut Stafix®-polypropeenikalvot ovat innovatiivinen lisä paperitukun tuotevalikoimassa.

– Map haluaa palvella asiakaskuntaansa entistä monipuolisemmin. Haluamme olla mukana luomassa uudenlaista näkyvyyttä heidän asiakkailleen. Meillä on positiiviset odotukset hyvin alkaneesta yhteistyöstämme, kertoo Stafix Oy:n toimitusjohtaja Jose Ayala.

Valtakunnallisesti graafisen alan innovaationa vuonna 2008 palkittu Stafix®-kalvo kiinnittyy mille tahansa puhtaalle ja kuivalle pinnalle ilman liima-aineita tai kemikaaleja. Kalvo on myös täysin kierrätettävä.

Toimitusnopeus ja -varmuus paranevat

Jakeluyhteistyö mahdollistaa Stafixille entistä tehokkaamman painomateriaalien toimitusnopeuden ja -varmuuden.

– On äärimmäisen tärkeää, että tuotteen jakelukanava on kunnossa ja tuotteet ovat saatavilla joustavasti, toteaa Ayala.

Map Suomella on 25 hengen myyntitiimi, joka toimii Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Oulussa. Pääkaupunkiseudulla tuote on saatavilla jo saman päivän aikana, muualla Suomessa viimeistään seuraavana työpäivänä.

– Painojen on nyt myös helpompi tilata Stafix®-kalvoja, kun ne ovat saatavilla samasta osoitteesta kuin mistä painot tilaavat muitakin painomateriaaleja. Lisäksi kontaktipinta ja palvelumme painojen suuntaan paranee huomattavasti, kertoo Stafixin myynti- ja markkinointijohtaja Aleksi Rastela.

Ideoita suorastaan pulppuaa

– Staattisten tarrojen loppukäytössä on huimasti mahdollisuuksia. Myös asiakkaat ovat huomanneet tämän tuotteeseen tutustuessaan. Kun mietitään mahdollisia loppukäyttökohteita näihin staattisiin kalvoihin tutustuttaessa, lähes aina ideoita tuntuu suorastaan pulppuavan, kertoo myyntipäällikkö Kimmo Sipilä.

Stafix-yhteistyö on laajentunut ryhmän sisällä jo Ruotsiin, tulevaisuudessa mahdollisesti myös Norjaan ja Tanskaan.

Jyväskyläläisen Stafix Oy:n liikevaihdosta 2/3 tulee tällä hetkellä muualta kuin Pohjoismaista. Vienti kohdistuu tällä hetkellä erityisesti saksankielisiin maihin ja Ranskaan. Tunnetuimpia asiakkaita ovat mm. Unilever, Nestlé, The Coca Cola Company ja Bayer Schering Pharma.

Share: