Soprano ja Kuvatoimisto Rodeo yhteistyöhön

11.4.2008 10:55Uutiset » Toimiala

Soprano Oyj on aloittanut yhteistyön Kuvatoimisto Rodeo Oy:n kanssa. Yhteistyön tärkeimpänä päämääränä on tukea pk-yrittäjiä suomalaisten verkkokauppojen perustamisessa ja markkinoinnissa.

Suomalaiset ovat jääneet auttamatta jälkeen lähes kaikista muista Euroopan maista verkkoliiketoiminnoissaan. Useimmat yrittäjät käyttävät nettiä lähes päivittäin tiedon hankintaan, ostoksiin jne., mutta eivät ole itse yrityksineen siellä esillä. Parannusta tilanteeseen on kuitenkin luvassa, sillä vuonna 2007 tehdyn kansallisen yrittäjätutkimuksen (Soprano eSearch 11/2007) mukaan jo noin joka neljäs suomalainen pk-yrittäjä (23 %) aloittaa tänä vuonna verkkoliiketoiminnan tuotteidensa myynnin edistämiseksi. Samalla verkkokaupankäynnin arvioidaan nousevan jo yli 4 mrd euroon. Suurin osa noista euroista valuu vielä ulkomaille, sillä suomalaista tarjontaa ei ole kasvavaa kysyntää vastaavasti.

Kuvatoimisto Rodeo Oy ja Soprano Oyj haluavat yhteistyöllänsä tukea suomalaisia pk-yrittäjiä, jotta yhä useampi euro päätyisi hyödyntämään Suomen kansantaloutta. Moni yrittäjä kokee vaikeana ja jopa verkkokaupan perustamisen esteenä muun muassa sen, ettei itsellä ole sopivaa kuvamateriaalia nettisivuille laitettavaksi. Nyt Rodeo tarjoaa maksutta jokaiselle Soprano Composer -verkkokauppayrittäjälle kolme vapaavalintaista kuvaa helpottamaan nettikaupan pystytystä, lisäämään näkyvyyttä ja tukemaan markkinointia.

Kuvatoimisto Rodeo Oy on toiminut kuvatoimistoalalla viisi vuotta. Rodeo on täysin digitaalinen suomalainen Avainlippu-palvelu, joka on omien sanojensa mukaan yli 100.000 kuvan valikoimallaan Suomen johtava ja ylivoimaisesti edullisin Royalty-free -kuvien tuottaja ja välittäjä. Rodeon tavoitteena on tarjota pienillekin yrityksille mahdollisuus edullisten ja laadukkaiden kuvien käyttöön markkinoinnissaan.

Soprano Oyj on OMX Helsingin Pörssissä listattu julkinen yhtiö. Yhtiö tarjoaa helppokäyttöisiä verkkoliiketoiminnan ohjelmistoja ja täyden palvelun viestintäratkaisuja. Soprano Composer on pk-yrityksille tarkoitettu ohjelmisto verkkoliiketoimintaan. Se mahdollistaa verkkokaupan lisäksi muun muassa ryhmäkirjeet ja tiedotteet, suoramainokset, markkinakartoitukset ja asiakaskyselyt, kotisivut ja verkkolehdet sekä asiakasrekisterin ylläpidon.

Lisätietoja:

Juha Tuomi, toimitusjohtaja, Kuvatoimisto Rodeo Oy, 040 5055 814 tai juha@rodeo.fi, www.rodeo.fi

Arto Tenhunen, toimitusjohtaja, Soprano Oyj, puh. 0400 413 314, arto.tenhunen@soprano.fi, www.soprano.eu

Share: