Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Sisäsuomi-konsernin johto siirtyy Koliprintin omistajaksi

6.9.2013 13:51Uutiset » Toimiala

Sari Niemi

Elokuussa konkurssiin hakeutuneen suoramarkkinointitalo Sisäsuomi Oy:n johto on ostanut konsernin tytäryhtiön Koliprint Oy:n. Yhtiön omistajiksi nousevat toimitusjohtaja Sari Niemi (kuvassa) ja kaupallinen johtaja Iikka Vesterinen.

Koliprint Oy:n ja yhtiön tuotantolaitoksen toiminta Joensuun Enossa jatkuu normaalisti. Koliprintin palveluksessa on 40 henkeä Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa.

– Toimintamme jatkuu positiivisella energialla yhdessä kokeneiden osaajiemme kanssa – me uskomme personoidun ja oikein kohdennetun suoramarkkinoinnin tulevaisuuteen. Tulemme tarjoamaan asiakkaillemme uudenlaisia ratkaisuja heille tärkeimpien asiakkaiden tunnistamiseen sekä printin ja sähköisten kanavien integrointiin, kommentoi Koliprint Oy:n toimitusjohtaja ja tuore osakas Sari Niemi.

Koliprint Oy jatkaa toimintaansa vakaiden asiakassuhteiden kautta. Yhtiön asiakaskuntaan kuuluvat muun muassa isot kansainväliset kaupan, kustannus- ja media-alan toimijat, jotka hyödyntävät systemaattisesti suoramarkkinointia myynnissään.

Pohjoismaisten markkinoiden lisäksi Koliprint hakee vauhtia myös Venäjältä, jonka kasvavien markkinoiden kysyntään yhtiön tarjoama ja kapasiteetti soveltuu erittäin hyvin.

Share: