Siirtopaino täydentää painokapasiteettiaan

19.1.2011 11:38Uutiset » Toimiala

Siirtopaino Oy on investoinut Xeroxin iGen4-painokoneeseen. Laite asennetaan yrityksen Jyväskylän tuotantopisteeseen. Kyseessä on Xerox iGen4 EXP, jossa on peräti 364 mm x 660 mm arkkikoko. Odotukset koneen osalta ovat suuret ja sen avulla Siirtopaino haluaa nousta Keski-Suomen alueen monipuolisimmaksi ”perinteiseksi” painotaloksi ja laajentaa asiakaskuntaansa. Tavoitteena on asiakaskunnan laajentaminen ja uusien palvelujen tarjoaminen sekä nykyisille että uusille asiakkaille.

– Laitteen valintaan vaikuttivat sen monipuolisuus, isompi arkkikoko, muuttuvan datan käsittelyn helppous sekä jälkikäsittelyn nopeutuminen, kertoo Siirtopainon toimitusjohtaja Ilkka Tiihonen.

Siirtopaino on pitkällä kokemuksella varustettu vuonna 1956 perustettu painotalo, joka tarjoaa offset- ja digipainotuotantoa, lomaketuotannon ja oman repron. Nyt hankittu iGen4 on Keski-Suomen alueella ensimmäinen digitaalinen painokone, jolla voidaan painaa 364 mm x 660 mm arkkikokoa.

– Lähes puolet kilpailevia laitteita enemmän kuvapinta-alaa tarjoavan painokoneen avulla Siirtopaino voi laajentaa tuotevalikoimaansa. Lisäksi iGen4 lisää tuottavuutta parempien prepress- ja viimeistelymahdollisuuksien kautta, kertoo Xeroxin Sales Manager, Janne Tilli.

Painokoneeseen on liitetty automaattinen kolmikanttileikkurilla varustettu vihkolinja ja se vapauttaa arkkipuolen koneiden kapasiteettia niille sopiviin töihin. Konella voidaan vähentää tuotannosta työvaiheita, kun prepress sekä tietyt jälkikäsittelyvaiheet jäävät pois.

– Laatu on huippuluokkaa. Kilpailutilanteessa uskomme nopeuden olevan valttia eli aikataulujen ja hyvän painojäljen osalta saamme kilpailuetua. Samalla helpotamme asiakkaan ostoprosessia tarjoamalla hänelle mahdollisuuden personoituun hankintaprosessiin, kertoo Tiihonen.

www.siirtopaino.com

www.xerox.fi

Katso yrityksen Xerox estradisivu
Share: